Onze col·legis il·licitans lligen els articles de la Declaració Universal dels Drets Humans

Onze col·legis il·licitans lligen els articles de la Declaració Universal dels Drets Humans

La regidora d’Igualtat, Teresa Macià, presenta la II Gala dels Drets Humans que tindrà lloc aquest divendres, dia 14, a la sala La Llotja.

La regidora d’Igualtat, Teresa Macià, ha informat sobre la II Gala dels Drets Humans que se celebra aquest divendres, a partir de les 20 hores, a la Sala Cultural La Llotja.

“El 10 de desembre es commemora el VII Aniversari de la signatura de la Declaració Universal dels Drets Humans, que va tindre lloc en 1948 a París, dins del marc de l’Assemblea General de les Nacions Unides; i per això, farem un acte a la sala de La Llotja”, ha assenyalat la regidora d’Igualtat.

L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conéixer el contingut concret de la Declaració Universal dels Drets Humans i difondre’ls entre la ciutadania, i posar en valor els Drets Humans com a drets inherents a les persones pel mer fet de ser-ho, i l’observança dels quals ha de ser inqüestionable.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, durant l’acte es procedirà a la lectura dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans, a càrrec de 30 personalitats de la vida social, política, econòmica, cultural i esportiva il·licitana, juntament amb 30 estudiants d’Educació Primària d’onze col·legis del municipi.

A més, també hi haurà actuacions artístiques a càrrec de les gimnastes del Club Esportiu Algar i de l’escola de dansa Pilar Sánchez; testimoniatges directes de les experiències de dues persones que han vist vulnerats els seus drets elementals i que hui resideixen a Elx; projecció de vídeos de sensibilització i mobilització en relació amb els Drets Humans; actuació de l’Escolania del Misteri d’Elx; i la construcció del puzle dels Drets Humans.