Les passarel·les de la sendera del pantà arrossegades per la pluja estaran reparades en 10 dies

Les passarel·les de la sendera del pantà arrossegades per la pluja estaran reparades en 10 dies

La instal·lació i la reparació de danys en el llit del riu han començat aquest dimecres

Dins de deu dies estaran reparades i col·locades de nou les dues passarel·les de la sendera del pantà que van ser arrossegades per les últimes pluges, segons ha informat l’alcalde de la ciutat, Carlos González.

Les obres han començat aquest dimecres i permetran deixar practicable de nou una sendera que des de la seua inauguració ha sigut recorreguda per milers d’il·licitans i il·licitanes. Les pluges, tal com ha explicat l’alcalde, van ampliar el curs del riu, cosa que originà diferents danys i dificultà la reparació.

González ha dit també que “hem de ser conscients que la sendera està en el llit del riu, una zona especialment sensible quan plou”. El recorregut part del Molí Real i arriba fins a la presa del pantà, que es pot salvar mitjançant un pantalà d’uns 80 metres. El recorregut és d’uns huit quilòmetres.