Les platges il·licitanes recuperen la normalitat després de la nit de Sant Joan gràcies a l’operatiu especial de neteja i a la col·laboració ciutadana

Les platges il·licitanes recuperen la normalitat després de la nit de Sant Joan gràcies a l’operatiu especial de neteja i a la col·laboració ciutadana

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha informat que en la passada nit de Sant Joan no s’ha produït cap incidència i que les platges il·licitanes han recuperat la normalitat a primera hora del matí.

Díez ha volgut agrair el gran treball realitzat pels operaris d’Urbaser i també la col·laboració ciutadana que ha facilitat la neteja de les platges.

El regidor ha explicat que “hi ha hagut major conscienciació per part de la gent, amb menys residus en l’arena i més bosses al costat de les papereres i dels contenidors”. Ha afegit que també ha funcionat a la perfecció la col·laboració amb la Policia Local.

En el dispositiu organitzat per Urbaser han participat una trentena d’operàries i operaris. Les brigades de neteja han recollit un total de 12.260 quilos de residus. És un volum menor que el del passat any, quan es van registrar 15 tones de fem en aquesta zona costanera.

Des d’Urbaser informen que un dispositiu especial es va activar a les cinc i mitja de la matinada i ha finalitzat abans de l’habitual. Sobre les nou i mitja s’havien fet els principals treballs per a netejar l’arena, i es va donar pas a la retirada de contenidors i a l’adequació de la zona de dunes i els voltants. Aquest operatiu ha estat integrat per una trentena de treballadors i treballadores, quatre tractors, dos camions amb caixa oberta de gran volum i un camió cisterna.