El projecte de carril bici que permetrà completar l’anell que circumval·la el nucli urbà ix a exposició pública

El projecte de carril bici que permetrà completar l’anell que circumval·la el nucli urbà ix a exposició pública

La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, anuncia que “l’objectiu és que qualsevol ciutadà o ciutadana puga fer les seues aportacions sobre aquest projecte”

La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, ha informat que ja s’ha iniciat el període d’exposició pública del projecte de carril bici que discorre per l’avinguda alcalde Ramon Pastor.

“Vull recordar que es tracta d’un carril bici que unirà el carril bici que ja existeix en la circumval·lació Sud amb el que ja existeix també en l’avinguda de la Llibertat i que així completarà tot l’anell ciclista que circumval·la el nucli urbà”, ha indicat la regidora, que ha afegit que “en aquest sentit, cal destacar també que es tracta d’un projecte que es va acabar al maig, en l’anterior legislatura, en el qual s’ha treballat des de la Mesa de Mobilitat amb els diferents grups municipals i també amb els col·lectius que en formen part”.

Díez ha aclarit que “a pesar que no hi havia obligació, hem volgut fer aquesta exposició pública que aquest dijous eixia publicada en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant i que busca que qualsevol ciutadà o ciutadana puga fer les seues aportacions sobre aquest projecte“.

L’edil ha indicat que una vegada conclosos els 20 dies hàbils d’exposició pública que comencen a partir d’aquest divendres, donarà inici el període de contractació de les obres perquè siguen una realitat com més prompte millor i es puga completar aquest anell ciclista que circumval·la el nucli urbà de la ciutat.

>>PROJECTE CARRIL BICI