Els projectes de Rosa Gómez i Florenci Cutrina obtenen el premi a l’“Emprenedor” dels mesos de maig i juny

Els projectes de Rosa Gómez i Florenci Cutrina obtenen el premi a l’“Emprenedor” dels mesos de maig i juny

“Amaltea” és una assessoria experta en tramitació de subvencions, que ofereix una atenció integral a tota mena d’empreses per la captació i obtenció d’ajudes, responent a una estratègia global.

“Gram Positiu” rep el guardó corresponent al mes de juny, per la seua idea basada en el desenvolupament d’eines d’anàlisis i diagnòstic dels sistemes d’higiene i seguretat alimentària.

El Regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, ha entregat els premis ‘Emprenedor del Mes’ corresponents als mesos de maig i juny a l’emprenedora Rosa Gómez amb el projecte “Amaltea” i a Florenci Cutrina amb el projecte “Gram Positiu”.

Mitjançant aquests reconeixements, la Regidoria i l’Ajuntament d’Elx continuen promovent l’emprenedoria entre la societat il·licitana, i afavoreixen el reconeixement social dels emprenedors. Aquests premis, consisteixen en 1.000 euros en metàl·lic i altres 1.500 euros en serveis en les diferents associacions i entitats amb les quals la Regidoria de Promoció Econòmica manté convenis de col·laboració, permeten donar suport a l’inici del camí d’aquelles persones del municipi que decideixen posar en marxa una activitat econòmica.

El guardó corresponent al mes de maig s’ha atorgat a Rosa Gómez amb el seu projecte “Amaltea”, amb el qual ha creat una assessoria experta en tramitació de subvencions que ofereix una atenció integral a tota mena d’empreses per la captació i obtenció d’ajudes, responent a una estratègia global, planificada i coordinada per a cada client/a. Amaltea compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors/es especialitzats/ades que li permet abastar àmbits que tradicionalment eren d’especialistes. L’empresa gestiona subvencions de qualsevol quantia, els destinataris i destinatàries finals de les quals són autònoms/es, pimes i grans empreses.

Per part seua, Florenci Cutrina amb l’empresa “Gram Positiu” rep el guardó corresponent al mes de juny. La seua empresa està basada en el desenvolupament d’eines d’anàlisis i diagnòstic dels sistemes d’higiene i seguretat alimentària. Ofereix producció, distribució i consultoria a empreses agroalimentàries així com divulgació a través de diferents activitats i esdeveniments, d’aspectes científics, relacionats amb la higiene, la seguretat alimentària i l’alimentació. El primer producte que han desenvolupat és un kit ràpid per a la detecció de lactosa en aigües, superfícies i aliments, amb això, dona accés a aquesta anàlisi, per la seua facilitat d’ús, a la xicoteta, mitjana i gran empresa.

Molina ha destacat la qualitat i innovació de les iniciatives empresarials premiades així com el servei integral que presten totes dues en benefici a les empreses. A més, ha volgut posar l’accent en l’auge de l’esperit emprenedor del municipi, confirmant l’increment de propostes participants en aquesta última convocatòria. L’edil ha aprofitat per a recordar que les subvencions ‘Elx Emprén’ per a la creació d’empreses es poden sol·licitar fins al pròxim 30 de setembre. Per a més informació es pot consultar en la web www.elx.es.