La Junta de Govern aprova els plecs per a les obres que permetran eliminar els barracons de la Gàl·lia

La Junta de Govern aprova els plecs per a les obres que permetran eliminar els barracons de la Gàl·lia

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, anuncia que la creació de tres aules per a infantil ix a licitació per un import de 357.000 euros i un termini d’execució de sis mesos

Aquesta actuació s’emmarca en el programa Edificant que suposa una inversió de més de 32 milions d’euros en infraestructures educatives per a Elx

.

 

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, ha anunciat que la Junta de Govern ha aprovat aquest divendres els plecs que han de regir la contractació de les obres de tres aules en el col·legi la Gàl·lia.

“Una vegada iniciats els processos de licitació del Jaume Balmes i de l’aulari del col·legi els Garrofers, ara aprovem els plecs per a dur a terme les obres que permetran l’eliminació de barracons en el col·legi la Gàl·lia”, ha assenyalat Héctor Díez, qui ha recordat que aquesta actuació s’emmarca en el programa Edificant que suposa una inversió de més de 32 milions d’euros en infraestructures educatives per a Elx.

El regidor ha indicat que es tracta d’un procediment obert simplificat que ix a licitació per un import de 357.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.

En el projecte es proposa la ubicació en la zona oest enfront de l’edifici existent. D’aquesta manera ocuparà una zona poc utilitzada en l’actualitat, la qual cosa permet mantindre la pista esportiva situada enfront de l’actual edificació.

El disseny arquitectònic i la disposició dels espais s’ajusten al Programa de Necessitats aprovat per al centre, i la ubicació i dimensionament dels diferents espais atén la pròpia funcionalitat d’aquests.

Quant a la construcció projectada, es tracta d’una edificació de planta baixa i coberta inclinada a una aigua, independent del col·legi existent, organitzada en un mòdul exempt en la zona oest de la parcel·la que agrupa les tres aules.

Totes les aules disposen de suficient il·luminació, amb finestres en la façana principal i en la posterior s’incorporen elements practicables en les fusteries que garanteixen en tot moment una ventilació creuada.