L’Ajuntament crea una pèrgola de 40 m² per a generar ombra en el Jardí de Lola Puntes

L’Ajuntament crea una pèrgola de 40 m² per a generar ombra en el Jardí de Lola Puntes

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, explica que aquesta actuació compta amb un pressupost d’11.000 euros i anirà acompanyada de la col·locació de nous bancs.

 

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha visitat aquest dijous els treballs d’instal·lació d’una pèrgola per a generar ombra en el Jardí Lola Puntes, una actuació que anirà acompanyada per la col·locació de nous bancs.

“En aquest moment el departament de Manteniment i Via Pública està actuant en aquesta plaça per una reivindicació dels veïns que demanaven ombres prop de la zona de jocs infantils”, ha assenyalat Díez, qui ha afegit que “estem acabant de muntar una pèrgola d’una mica més de 40 m² amb una inversió d’11.000 euros amb la qual es pretén que en els mesos de més calor els usuaris del jardí es puguen protegir el sol”.

L’edil ha dit que al costat de la col·locació de la pèrgola, en les zones d’ombra, es col·locaran bancs amb un disseny similar al de la pèrgola.

“Aquesta és la primera vegada que es munta una pèrgola d’aquestes característiques a Elx; una pèrgola moderna amb una composició de triangles a diferents altures que pretén donar un toc diferenciador a un jardí que porta el nom d’una il·licitana il·lustre com Lola Puntes”, ha indicat Díez, qui ha apuntat que “aquesta és la primera de moltes actuacions que es realitzaran en diferents places del municipi amb la renovació del mobiliari urbà i millora de zones infantils”.