Presentació de la nova àrea de jocs cal·listènics del vessant sud

Presentació de la nova àrea de jocs cal·listènics del vessant sud

A més, s’ha actuat en la renovació total dels tres circuits de calfament de l’Hort del Pastoret

 

El vessant sud ja disposa d’una nova zona de jocs cal·listènics de 85 m², pròxima a l’Hort de Tomballops. El regidor de Modernització de l’Espai Públic i Manteniment, Héctor Díez, l’ha presentada al costat de la renovació que s’ha efectuat en la zona de calfament de l’Hort del Pastoret, que consta de tres circuits en 300 m².

Totes dues actuacions han suposat 45.500 euros d’inversió, i disposen de paviments diferents. La zona cal·listènica, d’amortiment; la de calfament, d’arena. “L’objectiu que es pretén és anar creant i renovant, a poc a poc, noves zones per a la pràctica esportiva en el municipi”, ha declarat l’edil, i s’ha mostrat satisfet per les instal·lacions cal·listèniques que, ha dit, serviran per a “la quantitat de persones que es dediquen a l’activitat física” en el vessant del riu.

Així mateix, Díez ha indicat que s’adequarà l’entorn de la zona cal·listènica per a convertir-la en “una àrea d’oci i serveis als esportistes”.