Dos centenars d’il·licitans/es han sigut agraciats/des en el sorteig de localitats per a les festes d’agost

Dos centenars d’il·licitans/es han sigut agraciats/des en el sorteig de localitats per a les festes d’agost

Un total de 2.646 inscripcions s’han dut a terme per la ciutadania il·licitana per al sorteig de les festes participatives, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Participació en col·laboració amb la Regidoria de Festes. Gràcies a aquesta iniciativa, s’han cedit a les il·licitanes i il·licitans un total de 200 seients de les llotges municipals perquè gaudisquen dels principals actes festers.

Els esdeveniments amb major nombre de persones inscrites han sigut els relacionats amb les representacions del Misteri d’Elx, amb un total de 1.129 persones (570 persones s’han inscrit per a la representació del dilluns i 559 per a la del diumenge), seguit per l’entrada mora (amb 472 inscripcions), la xaranga (386), l’entrada cristiana (que compta amb 356 persones inscrites) i finalment ambaixades (amb 303 inscripcions realitzades).

Per a comprovar si una persona ha sigut agraciada, ha d’entrar a la mateixa plataforma on va realitzar la inscripció (es pot accedir a l’enllaç a través de la pàgina web municipall www.elx.es) i comprovar la seua sort. Així mateix, totes les persones guanyadores rebran un correu electrònic de confirmació amb la informació sobre la recollida de les entrades dobles. En cas de no recollir-la abans del 6 d’agost, es perdrà el dret a aquesta entrada i es reassignarà a la següent persona en llista de reserva.

Enllaç directe a la plataforma: http://aplicaciones.elche.es/sorteosFiestas/