Ajuntament, Conselleria i AMPA de la Baia acorden col·locar noves aules prefabricades a l’espera de la construcció del nou centre

Ajuntament, Conselleria i AMPA de la Baia acorden col·locar noves aules prefabricades a l’espera de la construcció del nou centre

La regidora d’Educació, Maria José Martínez, i el cap del servei de la Conselleria, José Antonio Corral, es reuneixen amb la comunitat educativa del centre per a donar solució al problema generat per les pluges torrencials

La representant de l’AMPA assegura que l’opció de col·locar noves aules a l’espera de la construcció del nou col·legi és “positiva”.

La regidora d’Educació, María José Martínez, es va desplaçar ahir al col·legi de la Baia juntament amb el cap de servei de la direcció territorial d’Educació, José Antonio Corral, per a consensuar amb la comunitat educativa del centre la solució al problema de les aules prefabricades generat per les últimes pluges torrencials.

Després d’analitzar totes les opcions amb la direcció del centre i amb representants de l’associació de mares i pares del col·legi, s’ha acordat procedir a la instal·lació de noves aules prefabricades a l’espera que el projecte del nou col·legi siga una realitat.

“Estem ací per a buscar solucions. Des de l’Ajuntament i des de la Conselleria d’Educació estem preocupats i ocupats, com la direcció i l’AMPA del centre, en buscar la millor alternativa”, ha assenyalat la regidora qui ha afegit que “hem recorregut totes les instal·lacions, les prefabricades, patis, voltants…. L’objectiu és trobar solucions reals per a arreglar el problema a mitjà termini a l’espera que el projecte del nou centre emmarcat en el Pla Edificant siga una realitat”.

En aquest sentit el representant de la Conselleria d’Educació ha explicat que, a l’espera que el projecte del nou edifici seguisca la seua tramitació dins del Pla Edificant, “canviarem les aules prefabricades actuals i per a això, tal com ha indicat la regidora, estem buscant la ubicació per a les aules noves”.

El tècnic ha indicat que l’objectiu és no deixar al centre sense pati quan se situen les noves aules i per a això s’estan remenant diverses opcions.

Corral ha indicat que “estem en el procés de construcció d’un nou centre i mentre això es produeix col·locarem durant les vacances de Nadal noves aules prefabricades”. El tècnic de Conselleria ha apuntat que amb independència d’això ja s’està procedint a millorar algunes de les aules prefabricades danyades pel temporal.

Per part seua, Sara Agudiez, representant de l’AMPA ha assenyalat que “ara mateix som positius. Creiem que podem trobar una solució ràpida i amb l’acord aconseguit hui crec que anem per bon camí”.