La Regidoria de Contractació licita inversions de millora en espais urbans, centres educatius i instal·lacions municipals per valor de 497.387 euros

La Regidoria de Contractació licita inversions de millora en espais urbans, centres educatius i instal·lacions municipals per valor de 497.387 euros

Entre les actuacions es troben la de l’Hort de Felip, la rehabilitació del carrer Andreu Castillejos i un climatitzador per al Gran Teatre

La Regidoria de Contractació, després de les vacances estivals, ha licitat inversions de millora en espais urbans, centres educatius i instal·lacions municipals per valor de 497.387 euros. A més, tal com ha explicat l’edil de l’àrea, Héctor Díez, la Regidoria ha incrementat un 50% la seua plantilla per a agilitar els expedients del gran nombre de projectes que s’executaran al llarg de la legislatura, en el marc de les inversions financerament sostenibles, Edificant, Edusi… Per aquesta raó, segons Díez, “es va crear una àrea pròpia” el principal objectiu de la qual és “apostar per reduir els terminis; que Contractació no siga un coll de botella on s’embossen les obres”, ara que, ha continuat, “l’Ajuntament d’Elx ha recuperat la capacitat inversora”.

Aquesta primera setmana de setembre ja s’han publicat set contractes, els terminis dels quals es troben oberts per a rebre ofertes mitjançant licitació electrònica a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l’Estat:
Fins al 16 de setembre de 2019
-Subministrament i instal·lació d’una nova caldera per a la calefacció a gasoil en el CEIP Marià Benlliure (9.438 euros).
-Construcció de pèrgoles en diversos col·legis públics i escoles infantils (9.438 euros).
-Rehabilitació i reforç estructural de fronts de forjat del Centre Cívic del Vessador (27.582 euros).
-Reparació estructural de front del forjat en el Centre Social La Marina (13.963 euros).

Fins al 20 de setembre de 2019
-Projecte d’Obres de Rehabilitació del carrer Andreu Castillejos (109.815 euros).

Fins al 30 de setembre de 2019
-Projecte d’hort urbà en l’Hort de Felip (217.151 euros).
-Subministrament i instal·lació d’una màquina refrigeradora per al Gran Teatre (110.000 euros).

Finalment, Díez ha recordat que la prioritat atorgada a la Regidoria de Contractació és causada pel pressupost aprovat, que contempla una inversió de 40 milions d’euros, per la qual cosa, ha assegurat, “ens espera un any d’obres i tramitacions molt importants”, com l’eliminació dels barracons en col·legis i instituts del terme municipal a través d’Edificant, o els 18 milions de les financerament sostenibles, i que s’emmarquen en actuacions de les regidories de Manteniment, d’Esports i de Mobilitat.