El Col·legi d’Infermeria d’Alacant reconeix l’Ajuntament d’Elx com a Membre d’Honor pel seu suport prestat a la professió

El Col·legi d’Infermeria d’Alacant reconeix l’Ajuntament d’Elx com a Membre d’Honor pel seu suport prestat a la professió

L’acte, al qual han acudit l’alcalde d’Elx i la regidora de Sanitat, se celebra amb l’objectiu de reconéixer la labor d’infermers i infermeres.

Carlos González expressa el seu agraïment pel reconeixement i enalteix el valor de la professió no solament per a la sanitat sinó per a la societat i per a l’estat del benestar.

El Col·legi d’Infermeria d’Alacant ha celebrat el dia d’aquesta professió a la Comunitat Valenciana, en un acte institucional al qual han acudit l’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Sanitat, Mariola Galiana, ja que l’Ajuntament d’Elx ha sigut reconegut com a Membre d’Honor del Col·legi, per la seua valuosa aportació en el desenvolupament de la infermeria. La trobada ha tingut lloc en els salons Joan XXIII d’Alacant, on l’alcalde ha rebut un guardó com a reconeixement per la seua contribució i per l’impuls de la presència de la infermeria al municipi d’Elx i en la Regidoria de Sanitat, on s’organitzen diverses jornades. Carlos González ha expressat el seu agraïment per un premi tan important i ha enaltit el valor de la professió no solament per a la sanitat sinó per a la societat i per l’estat del benestar.

El lema d’enguany ha sigut “Nursing now“, el triple impacte de la Infermeria”. Amb aquest eslògan s’ha volgut emfatitzar la importància d’una campanya promoguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d’Infermeres (CIE) el resultat de les quals es tradueix a millorar la salut, major igualtat de gènere i economies més fortes.

El president del Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA), José Antonio Ávila, ha sigut la primera persona a intervindre i amb la qual s’ha donat pas a un esdeveniment en el qual s’ha reconegut la labor dels i de les professionals del sector amb el qual s’ha volgut posar en valor el treball de les noves generacions d’infermers/es per a liderar aquells àmbits del sistema sanitari en els quals exerceixen la seua labor, així com per a fer visible la seua capacitat de gestió.

Durant l’acte s’han fet lliurament de nombrosos guardons a infermers/es amb 25 i 50 anys de col·legiació, jubilats/des, i col·legiats/des de major edat. En finalitzar l’esdeveniment ha tingut lloc un vi d’honor per a amenitzar la nit.