La Cambra de Comerç d’Alacant premia l’empresa il·licitana Musgrave i atorga la Medalla d’Or a Joaquín Pérez

La Cambra de Comerç d’Alacant premia l’empresa il·licitana Musgrave i atorga la Medalla d’Or a Joaquín Pérez

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, i la regidora de Cultura, Marga Antón, donen suport als representants il·licitans en la XLV Nit de l’Economia Alacantina.

Carles Molina i Marga Antón van acudir anit a les instal·lacions de l’EUIPO per a donar el seu suport als guardonats il·licitans que van recollir els premis en la XLV Nit de l’Economia Alacantina organitzada per la Cambra de Comerç d’Alacant.

Luis López, director general de Musgrave España, va rebre el premi al comerç atorgat pel jurat de l’esdeveniment. Musgrave España és una de les empreses líders de la zona. Es troba entre les 40 majors empreses de distribució comercial d’Espanya.

D’altra banda, Joaquín Pérez Vázquez, cofundador de Pneumàtics Soledad i President de Cedelco, va ser premiat amb la Medalla d’Or i Diamants que es concedeix a la trajectòria professional. Aquesta distinció va ser rebuda de les mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.

Carles Molina ha destacat la importància del paper que ha tingut la societat i l’economia il·licitana en aquest esdeveniment. “Aquesta nit Elx ha tingut un paper molt important, hi ha hagut una representació molt àmplia de la societat i l’economia il·licitana. Ha sigut una nit molt important per que s’ha visualitzat el teixit empresarial alacantí i concretament el d’Elx com un dels més importants de la província”.

IMG_20191126_222506 IMG_20191126_204025 EUIPO