COL·LABORACIÓ ENTRE POLICIA LOCAL I POLICIA NACIONAL DESMANTELLA CULTIU DE 1.000 PLANTES DE MARIHUANA

COL·LABORACIÓ ENTRE POLICIA LOCAL I POLICIA NACIONAL DESMANTELLA CULTIU DE 1.000 PLANTES DE MARIHUANA

L’operació policial iniciada pel GAO de la Policia Local va intervindre 120 quilos de cabdells i va finalitzar amb un detingut per presumpte delicte contra la salut pública

Una operació conjunta entre agents de la Policia Local d’Elx i de la Policia Nacional ha desmantellat dos cultius amb més de 1000 plantes de marihuana localitzats a l’interior de dos habitatges.

En l’operació policial s’han intervingut 120 quilos de cabdells i s’ha detingut un jove de nacionalitat albanesa acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública.

La informació facilitada pel GAO de la Policia Local arran d’un control en una pedania va permetre realitzar una investigació junt al Cos Nacional de la Policia. Després de realitzar les comprovacions corresponents sobre els ocupants de dos cotxes, un turisme i una furgoneta, els agents van detectar que tots dos vehicles desprenien del seu interior una forta olor de marihuana i que els seus ocupants, portaven adherides a les seues robes i a les soles de les sabates, restes de la citada substància. En els cotxes no es va intervindre cap substancia estupefaent, però a un dels ocupants se li va localitzar una gran quantitat de diners fraccionada en bitllets de 50 euros.

Arran de les identificacions practicades, es va organitzar un ampli operatiu conjunt, coordinat conjuntament per la Policia Local i pel Grup d’Estupefaents de la Policia Nacional d’Elx, que va possibilitar la localització de les plantacions en dues cases de camp de dues partides rurals.

Una vegada practicades les entrades i els registres a l’interior dels immobles, els agents van localitzar i van intervindre més de 1.000 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i floració, 120 quilos de cabdells de marihuana i material relacionat amb el seu cultiu i tràfic. Els habitatges estaven “perfectament” estructurats i equipats per al cultiu d’interior.

L’arrestat ha sigut posat a disposició judicial. La investigació continua oberta i no es descarta la pràctica de més detencions per aquests fets.