L’Ajuntament sol·licita una ajuda de 200.000 euros per a continuar modernitzant el Parc Empresarial i el Polígon de Carrús

L’Ajuntament sol·licita una ajuda de 200.000 euros per a continuar modernitzant el Parc Empresarial i el Polígon de Carrús

El regidor Héctor Díez diu que el seu departament continuarà treballant en la creació de nous aparcaments, en la millora de la jardineria i de l’accessibilitat i en l’actualització de la senyalització d’aquestes àrees industrials

El regidor de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, ha anunciat que l’Ajuntament d’Elx s’acollirà un any més a la convocatòria d’ajudes que l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), atorga per a la modernització i adequació d’infraestructures en les àrees industrials.

Tal com ha declarat l’edil, “en concret sol·licitarem una ajuda de 200.000 euros per a intervindre a Elx Parc Empresarial i també al Polígon Industrial de Carrús amb el propòsit de millorar la imatge de les nostres dues principals àrees industrials, però també amb la finalitat de realitzar millores en termes d’accessibilitat, aparcaments i, per descomptat, també d’integració paisatgística”.

Díez ha recordat que l’Ajuntament d’Elx porta acollint-se en els últims dos anys a aquesta mena d’ajudes que han permés dur a terme importants millores. “En el cas d’Elx Parc Empresarial hem millorat l’aparcament amb 300 noves places, i hem intervingut en el front de façana d’aquest, on s’ha realitzat una important repoblació. Mentrestant, al Polígon de Carrús també s’ha intervingut amb aquestes ajudes generant noves places d’aparcament, prop de 250, millorant l’asfaltat de diverses vies del polígon, així com modernitzant i actualitzant tota la senyalització horitzontal i vertical informativa”.

El regidor considera que aquestes són unes bones ajudes que estan permetent que any a any es puga estar intervenint en les àrees industrials, per això la Junta de Govern de demà farà el primer pas per a sol·licitar-les, que és encarregar als serveis tècnics municipals la redacció de sengles projectes per a aquesta convocatòria.
Díez ha indicat que s’aprofitarà aquesta convocatòria per a comptar amb les propostes i les aportacions, tant de l’Entitat de Conservació d’Elx Parc Empresarial com d’empresariat del Polígon de Carrús.

“El que tenim clar és que destinarem aquesta nova subvenció a millorar certs aspectes d’Elx Parc Empresarial relacionats amb la jardineria en les rotondes i també a continuar modernitzant la senyalització i guanyar noves places d’aparcament”, ha assenyalat l’edil, qui ha afegit que “al Polígon de Carrús continuarem millorant la senyalització i altres aspectes urbans relacionats amb l’accessibilitat mitjançant la intervenció en voreres”.

El regidor ha indicat que el propòsit final és aconseguir una bona imatge de les nostres dues principals àrees industrials i, d’altra banda, que aquesta bona imatge contribuïsca a millorar-ne l’activitat socioeconòmica, ja que “a més del treball que puguen realitzar diàriament les empreses, cal tindre en compte que molta gent ens visita per motius de treball per tant són porta d’entrada a la ciutat i la primera imatge que s’emporten d’Elx”.