Prop de tres mil persones participen en la XII edició de la Sant Silvestre il·licitana

Prop de tres mil persones participen en la XII edició de la Sant Silvestre il·licitana

La carrera s’ha desenvolupat al llarg d’un circuit urbà de cinc quilòmetres amb eixida i arribada en la plaça de Baix

Un total de 2.860 persones inscrites, 300 més que en l’edició de l’any passat, han participat en la XII edició de la Sant Silvestre il·licitana amb un recorregut de cinc quilòmetres i eixida, a les sis de la vesprada, i arribada en la plaça de Baix.

Aquesta carrera s’ha convertit en una imprescindible cita ludicoesportiva amb nombrosos participants disfressats. El guanyador ha sigut Rubén Requena; en segon lloc ha entrat en meta Nicolás Tucci i el tercer lloc ha sigut per a Joel Ferrer. La primera dona que ha entrat en la plaça ha sigut Laura Sola, seguida de Sandrá Hervás i, en tercer lloc, Paula Rebagliato.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha participat en la prova acompanyat de Luis Paredes, campió del món de natació i membre de la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), que debutava en aquesta mena de carreres.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha destacat que “s’ha aconseguit el nombre més gran de participants des que la Sant Silvestre se celebra a Elx, i això vol dir que les coses s’estan fent bé i que la gent té interés a participar en aquesta mena d’esdeveniments esportius”.

Alberola ha destacat el caràcter solidari de la carrera perquè la recaptació es destina al Club Esportiu Algar, perquè desenvolupe les seues tasques d’esport inclusiu; al Club Rugbi Unió, per a la seua parcel·le social; i a l’Associació de Tècnics d’Activitats Físiques i Esportives (ATAFAD).