El regidor de Neteja demana la col·laboració ciutadana per a millorar el servei durant l’emergència sanitària

El regidor de Neteja demana la col·laboració ciutadana per a millorar el servei durant l’emergència sanitària

Héctor Díez recorda que les bosses de fem s’han de depositar als contenidors, que no es poden tirar els guants al sòl i que l’estat d’alarma no eximeix de la recollida d’excrements de les mascotes


“Estem convençuts que amb la col·laboració de tots i totes facilitarem la imprescinndible labor que en aquests moments estan realitzant les dones i homes del servei municipal de neteja urbana”


 

El regidor de de Neteja, Héctor Díez, ha fet una crida a la població sol·licitant la col·laboració ciutadana per a millorar el servei de neteja en el municipi durant l’estat d’alarma en el qual ens trobem com a conseqüència de l’emergència sanitària.

El regidor ha dit que la col·laboració ciutadana està sent molt bona en general, encara que puntualitza que “hi ha tres aspectes que des del servei ens agradaria reforçar”.

En aquest sentit, Díez recorda a la ciutadania que les bosses de fems han de depositar-se a l’interior dels contenidors fent ús del pedal del contenidor o utilitzant uns guants per a pujar la tapa, ja que “és obligatori despositar les bosses a l’interior dels contenidors”.

En segon lloc, el regidor recorda que “no s’han de llançar els guants al sòl. No és de rebut que en aquests dies estiguem trobant els accessos a molts supermercats plens de guants en el sòl, hem d’entendre que en llevar-nos els guants cal tirar-los a la paperera o al contenidor”.

 

 

A més, el responsable de l’àrea de Neteja avisa que l’actual situació per l’estat d’alarma no eximeix de la recollida d’excrements de les mascotes. “S’han de continuar recollint els excrements mitjançant una bossa de plàstic i depositar-los en la paperera o contenidor més pròxim”.

El regidor ha afegit que “estem convençuts que amb la col·laboració de tots i totes facilitarem la imprescindible labor que en aquests moments estan realitzant les dones i homes del servei municipal de neteja urbana”.

“Durant aquest segon període de 15 dies d’estat d’alarma que ha decretat el Govern d’Espanya, el servei municipal de Neteja, Urbaser, continuarà prioritzant la desinfecció de mercats i supermercats, així com hospitals, centres de salut als barris i consultoris a les pedanies, farmàcies i, per descomptat, residències de majors”, ha assenyalat el regidor.