L’Ajuntament d’Elx reconeix i agraeix la labor de les 45 persones que col·laboren i fan possible la Mitja Marató

L’Ajuntament d’Elx reconeix i agraeix la labor de les 45 persones que col·laboren i fan possible la Mitja Marató

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, assisteixen a l’acte d’agraïment al voluntariat de la prova dut a terme al Centre de Congressos

El Centre de Congressos ha acollit l’acte d’agraïment a totes les persones que col·laboren, d’alguna manera, en la realització de la carrera més antiga del món del seu tipus, la 48 edició Mitjana Marató d’Elx, que tindrà lloc el pròxim 15 de març. Un esdeveniment en el qual ja hi ha 2.500 persones inscrites i en el que es preveu arribar a les 3.200. L’alcalde, Carlos González, que ha assistit a aquesta trobada acompanyat del regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa en reconeixement de l’ajuda, del compromís i del magnífic treball que  realitzen tant l’organització de la prova com les empreses, institucions, associacions i la Diputació, que sumen els seus esforços per a fer de la Mitja Marató una prova excel·lent, sense oblidar el voluntariat, eix fonamental en el desenvolupament de la competició.

González ha assenyalat que “com a corredor que soc crec que és important l’animació i l’atenció del públic que rebem al llarg de la carrera que aconsegueixen que aquesta siga tot un èxit” i ha anunciat que “per a la 50 edició no sols volem que siga una de les proves amb més solera del món sinó que hem de posicionar-nos com una de les que més prestigi tenen a Espanya i, per a això, només hem de fer un esforç inversor que perfeccione la prova i així aconseguirem el nostre objectiu”.

Seran 45 les persones que participen com a col·laboradores en aquest esdeveniment esportiu. Entitats i institucions que s’implicaran de manera desinteressada perquè la Mitja Marató més important de la Comunitat Valenciana complisca amb totes les expectatives.

Entre les novetats d’enguany destaquen la major vistositat i el compromís amb el medi ambient i els hàbits de vida saludables, ja que la competició comptarà amb la medalla finisher que distingirà totes i tots els participants que travessen la línia de meta amb la imatge de la magrana mollar d’Elx. A més, se sumaran deu punts d’animació, cadascun ocupats per membres de dues comissions festeres i diferents associacions.

Per part seua, el regidor d’Esports ha agraït tots i totes les participants la seua implicació així com la presència del veïnat que, sense col·laborar directament amb la Marató, eixira al carrer per a animar els corredors i les corredores, per a vibrar amb l’esport, per a formar part, de manera activa, de l’esdeveniment esportiu més important de l’any.