L’Ajuntament inicia els treballs previs per a la col·locació de les noves aules prefabricades en el CEIP La Baia

L’Ajuntament inicia els treballs previs per a la col·locació de les noves aules prefabricades en el CEIP La Baia

La regidora d’Educació, María José Martínez, recorda que es tracta d’una actuació provisional per a solucionar la falta d’espais en el centre a l’espera d’iniciar les obres d’ampliació d’aquest

La regidora d’Educació, María José Martínez, ha informat que des de l’Ajuntament s’han iniciat els treballs per a la creació de la plataforma sobre la qual es col·locaran les noves aules prefabricades per al col·legi de la Baia. Concretament, s’està treballant en la creació d’una solera de formigó i en la realització de les conduccions i canalitzacions necessàries.

Martínez ha recordat que es tracta d’una actuació provisional a l’espera d’escometre l’ampliació del centre. Cal recordar que, en aquests moments, l’Ajuntament està a l’espera d’adjudicar la redacció del projecte d’ampliació del centre, la qual cosa suposarà una solució definitiva al problema de falta d’espais en el col·legi.

“Estem davant una de les actuacions més importants del Pla Edificant, que recorde, suposarà la major inversió de les últimes dècades en la millora de les infraestructures educatives a Elx”, ha explicat Martínez, que ha recordat que per a aquest projecte hi ha assignats més de dos milions d’euros.

Per a la regidora “és una bona notícia que ja s’hagen iniciat els treballs. Per a nosaltres és gratificant comprovar que estem complint els compromisos adquirits, tant amb la Direcció del centre com amb les famílies, amb els qui hem estat en constant contacte consensuant totes les actuacions i informant-ne dels avanços”.

Martínez ha destacat també el treball conjunt i coordinat amb la Regidoria de Manteniment, que és qui està construint la solera, i amb la Conselleria que a continuació col·locarà les noves aules prefabricades en el centre.