L’alcalde d’Elx demana responsabilitat als il·licitans i a les il·licitanes, reduir al màxim la mobilitat i complir les normes dictades per l’estat d’alarma

L’alcalde d’Elx demana responsabilitat als il·licitans i a les il·licitanes, reduir al màxim la mobilitat i complir les normes dictades per l’estat d’alarma

Carlos González considera encertada l’ampliació de l’estat d’alarma en 15 dies anunciada pel president del govern per a lluitar contra el coronavirus


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, demana a totes i a tots els il·licitans responsabilitat, reduir al màxim la mobilitat i complir estrictament les normes dictades per les autoritats amb motiu de l’estat d’alarma, en iniciar-se la segona setmana de confinament i el mateix dia en què el president del Govern ha anunciat l’ampliació d’aquesta situació altres 15 dies, fins a l’11 d’abril.

Carlos González assenyala que “hui comencem una nova setmana de vigència del Reial Decret de l’estat d’alarma i per tant de confinament per a la gran majoria de la població. A més, ja sabem que el Govern ha pres la decisió d’ampliar en 15 dies l’estat d’alarma i el que això comporta. Considere que es tracta d’una decisió encertada i apropiada per a enfrontar-nos a l’epidèmia i per a poder frenar la propagació del virus”.

Hem d’assumir que la lluita contra el coronavirus exigeix reduir dràsticament la nostra mobilitat, canviar els nostres hàbits i romandre a casa excepte en els supòsits expressament autoritzats i, per això, com a alcalde de la ciutat, he d’insistir i demanar encaridament a tots i a totes les il·licitanes responsabilitat i compliment estricte i rigorós de les obligacions derivades de l’estat d’alarma”, ha assenyalat el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

El regidor il·licità demana “que només funcionen les activitats que estan autoritzades mentre es mantinga aquesta situació de confinament i de vigència de l’estat d’alarma al nostre país i a la nostra ciutat”. I en la mateixa línia que ha apuntat el president del Govern durant la seua compareixença del diumenge, González envia un missatge d’ànim a tota la població, demana comprensió i paciència, i agraeix les innombrables mostres de solidaritat que s’estan produint.

L’alcalde insisteix en la conscienciació ciutadana per a respectar les normes dictades amb motiu de l’estat d’alarma i confia que les patrulles de les policies Local i Nacional que vigilen punts estratègics de la ciutat no es vegen obligades a haver de tramitar més denúncies o sancions a persones que les incompleixen.