El regidor de Seguretat Ciutadana apel·la a la disciplina social per a afrontar amb èxit l’entrada en la Fase 1

El regidor de Seguretat Ciutadana apel·la a la disciplina social per a afrontar amb èxit l’entrada en la Fase 1

“Encara que aquesta fase suposa un alleujament en el confinament, no podem oblidar que continuem convivint amb el virus i el fet de passar a les següents fases depén de la responsabilitat de la població”, assegura Ramón Abad


El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha fet una crida a la ciutadania per a “afrontar amb èxit l’entrada en la Fase 1” i ha apel·lat a la “responsabilitat social, imprescindible per a no fer passos arrere i continuar avançant en la desescalada cap a la nova normalitat”.

Ja ens trobem en la Fase 1, el que permetrà la realització d’activitats com acudir a comerços de menys de 400 metres quadrats a realitzar compres sense cita prèvia. També podem acudir a les terrasses de bars, restaurants i cafeteries, i fer reunions de no més de deu persones mantenint la distància de seguretat necessària”, ha indicat Abad, qui ha aclarit que “el que es manté en aquesta Fase 1 per a tot el terme municipal d’Elx són els trams horaris per a la pràctica de l’esport, per als passejos de majors i de xiquella (sempre acompanyats d’una persona adulta i no més de tres menors alhora)”.

Abad ha destacat que “aquesta Fase 1 permet un major alleujament en el confinament, però no podem oblidar que continuem convivint amb el virus i passar a les següents fases i anar vencent al virus depén de la responsabilitat de la població. Anime els il·licitans i les il·licitanes a continuar mantenint el comportament modèlic mostrat fins ara”.

Abad ha explicat que al llarg d’aquesta setmana l’Ajuntament anirà anunciant l’obertura dels espais públics d’acord amb l’ordre ministerial, cas de cementeris, instal·lacions esportives a l’aire lliure o l’atenció al públic en dependències administratives municipals.

“Apel·lem a la responsabilitat i disciplina social perquè, entre tots i totes, i mantenint la distància de seguretat i la higiene necessària, passem a la Fase 2 i successives, i aconseguim véncer aquesta pandèmia que tant de mal està ocasionant”, ha assenyalat Abad.