L’alcalde apel·la a la disciplina i responsabilitat de la població per a evitar retrocedir i poder arribar a la segona fase de la desescalada

L’alcalde apel·la a la disciplina i responsabilitat de la població per a evitar retrocedir i poder arribar a la segona fase de la desescalada

Elx entra hui en la Fase 1, que suposa més obertura, activitat econòmica i possibilitat de moviments en l’estat d’alarma


L’alcalde d’Elx, Carlos González, apel·la a la disciplina i responsabilitat de la ciutadania durant la Fase 1 de la desescalada amb la finalitat d’evitar retrocedir i poder arribar a la segona fase.

Aquesta primera fase en la qual entren Elx i el conjunt de la Comunitat Valenciana, permet moviments en tota la província d’Alacant, reunions de fins a 10 persones, obertures de terrasses i establiments comercials de menys 400 metres quadrats o accés a llocs de culte amb limitacions d’aforament, entre altres mesures que relaxen el confinament decretat en l’estat d’alarma.

“Agraïsc l’esforç de la ciutadania per respectar les mesures sanitàries, per assumir el que ha suposat el confinament i l’immens i valuós treball de les i dels professionals de la sanitat de la nostra ciutat i de les forces i cossos de seguretat de l’Estat”, assenyala Carlos González.

“Entrem en una fase que té una gran importància pel que entranya des del punt de vista social i econòmic. En definitiva, significa més obertura i més activitat. És realment important que consolidem l’avanç aconseguit, per la qual cosa apel·le a la responsabilitat de cada il·licità i  de cada il·licitana”, insisteix el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

Carlos González afig que “hem d’afrontar aquesta fase amb responsabilitat i disciplina per a no estancar-nos i no retrocedir i, d’aquesta forma, poder arribar a la segona fase, que serà un pas decisiu per a aconseguir la nova normalitat que tant anhelem i que, per descomptat, mereixem i necessitem.