Carlos González: “Amb la construcció del nou poliesportiu Altabix arranca un gran projecte de modernització de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat”

Carlos González: “Amb la construcció del nou poliesportiu Altabix arranca un gran projecte de modernització de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat”

L’alcalde i el regidor d’Esports presenten aquest projecte que contempla la conversió dels dos camps de futbol en gespa artificial, la creació d’un tancament perimetral, la rehabilitació dels vestuaris i millores d’accessibilitat


L’alcalde destaca que “aquesta actuació, adjudicada per més d’un milió d’euros, està emmarcada dins d’un pla d’inversions que en aquesta legislatura arribarà als deu milions d’euros i afavorirà la pràctica esportiva i la revitalització econòmica”


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han presentat aquest matí el que serà el nou poliesportiu Altabix. “Amb la construcció d’aquest poliesportiu arranca un gran projecte de modernització de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat que suposarà la inversió al llarg d’aquest mandat de deu milions d’euros”, ha assenyalat l’alcalde, qui ha destacat que “aquesta actuació suposarà afavorir la pràctica esportiva, estils de vida saludables per a la ciutadania, així com la revitalització de l’economia, tan important per a la generació d’ocupació i riquesa en aquests moments de crisi”.

González ha explicat que en la renovació d’aquest poliesportiu s’ha destinat més d’un milió d’euros i s’emmarca dins de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS). L’alcalde ha destacat que “en aquest moment una de les prioritats del Govern Local és posar en marxa accions que representen inversió, que modernitzen infraestructures i que dinamitzen l’economia”.

A més, González ha subratllat que amb les IFS , dotades de 2,5 milions d’euros, es duran a terme, a més d’aquesta última, altres actuacions com la construcció de quatre camps de gespa artificial, la substitució del paviment de l’Esperança Lag i la urbanització del poliesportiu Isabel Fernández a Torrellano.

D’altra banda, l’alcalde ha explicat que dins del Pla de Modernització de les Infraestructures Esportives es troba l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) amb la qual es realitzaran quatre actuacions de gran envergadura, com la millora de les instal·lacions de Palmerars, dels dos pavellons de Carrús i del pavelló poliesportiu al barri del Cementeri.

 

 

Per part seua, Alberola ha recordat que es realitzarà la conversió dels dos camps de futbol en gespa artificial, la creació d’un tancament perimetral, la rehabilitació dels vestuaris, millores d’accessibilitat, tant la reforma de la pista poliesportiva com la de les graderies de la pista de tenis i de la cafeteria amb envidrament exterior. També es crearà un accés des del carrer Antonio Ripoll Javaloyes.

L’edil ha assegurat que es tracta d’unes instal·lacions que estaran integrades al barri i que el transformaran per complet.

Pla Quadriennal d’Inversió a Pedanies i Pla Planifica

L’alcalde també ha fet esment del Pla Quadriennal d’Inversió a Pedanies amb el qual es pretén millorar els serveis públics i la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes de les partides amb 7,8 milions d’euros. Dins d’aquest pla s’inclou la millora i modernització del pavelló poliesportiu de la Marina. “Aquesta actuació és un objectiu i el durem a terme. No tot es pot fer de colp. Ha d’haver-hi una seqüència lògica. Estem compromesos amb les pedanies, i aquesta actuació també s’inclourà dins del Pla Planifica així com la possible actuació a la Baia amb la construcció d’un camp de gespa artificial”, ha informat González.