Arranquen els treballs d’instal·lació de les noves aules prefabricades al CEIP la Baia

Arranquen els treballs d’instal·lació de les noves aules prefabricades al CEIP la Baia

La regidora d’Educació, María José Martínez, informa que per a l’inici del nou any acadèmic les classes prefabricades ja estaran disponibles


L’Ajuntament d’Elx treballa des del Pla Edificant perquè la nova ampliació del centre de primària siga una realitat ràpidament


La regidora d’Educació, María José Martínez, ha anunciat que aquest mateix matí han arrancat les labors d’instal·lació de les noves aules prefabricades al CEIP la Baia, una reivindicació històrica. A més, ha assegurat que estaran disponibles al setembre “perquè “els xiquets i les xiquetes puguen iniciar les classes en el millor entorn possible”.

Martínez, que ha celebrat que per fi comence a materialitzar-se una labor en la qual l’Equip de Govern porta treballant des de l’inici de la legislatura, ha volgut agrair la implicació “des del minut zero” de tota la comunitat educativa de la pedania, de l’equip directiu del centre i de l’AMPA, que “en tot moment ha estat lluitant, reivindicant i escoltant a aquest Equip de Govern”.

Martínez ha recordat que l’Ajuntament, des del Pla Edificant, treballa perquè l’ampliació del CEIP la Baia siga prompte palpable i “anem avançant perquè la millora d’infraestructures educatives en el nostre municipi siguen, cada vegada més, una realitat”.