L’Ajuntament col·labora en el concurs d’aparadorisme de l’Associació de Moros i Cristians

L’Ajuntament col·labora en el concurs d’aparadorisme de l’Associació de Moros i Cristians

El regidor de Comerç, Felip Sànchez i el president de l’Associació de Moros i Cristians, Julián Fernández, han presentat el II Concurs d’Aparadorisme de l’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx.
Tal com ha explicat el regidor, es tracta d’un concurs en el qual es premiarà l’engalanament i decoració (amb motius referents a aquesta festa) que realitzen els professionals del comerç local per a promoure així la dinamització comercial.

“Enguany, des de la Regidoria de Comerç ens sumem a aquest concurs i el dotem amb uns premis en metàl·lic, ja que considerem que es tracta d’una bona iniciativa per donar suport al xicotet comerç i per a crear ambient fester en un any en què no es poden celebrar les festes”, ha assenyalat el regidor.

El regidor ha explicat que les inscripcions per als comerços que vulguen participar-hi seran del 25 de juliol al 6 d’agost i serà necessari emplenar una fitxa que es pot descarregar en la web de l’associació www.morosycristianoselche.com/descargas . Després d’això, han d’estar exhibint el seu aparador i l’interior del seu establiment des del 7 al 15 d’agost.
La Regidoria de Comerç aporta tres premis. El primer de 500 euros, el segon de 300 i el tercer de 150 euros.

“Creiem que es tracta d’una bona manera de dinamitzar la ciutat, de donar suport al xicotet comerç en un moment complicat com el que travessem i també de crear a la ciutat cert ambient festiu, a pesar que enguany no es poden dur a terme les desfilades de Moros i Cristians”, ha assenyalat Sànchez.

Per part seua, Julián Fernández, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i ha explicat que els comerços participants podran sol·licitar a l’associació el préstec d’elements festers amb els quals decorar els seus establiments.

BASES DEL CONCURS