L’alcalde demana màxima implicació i responsabilitat individual a les i als il·licitans per a evitar que proliferen els rebrots

L’alcalde demana màxima implicació i responsabilitat individual a les i als il·licitans per a evitar que proliferen els rebrots

“Especialment les persones més joves han d’entendre i assumir la seua responsabilitat per a evitar la transmissió de la COVID-19”, indica Carlos González


El Consell adopta la decisió de l’ús obligatori de la màscara a tot el territori autonòmic com a mesura preventiva


L’alcalde d’Elx, Carlos González considera que la decisió adoptada hui pel Consell respecte a l’obligatorietat de fer ús de la màscara com a mesura de prevenció és “molt apropiada davant l’augment dels rebrots que s’està produint en els últims dies”. Tal com ha declarat González, “ens trobem en un moment clau en aquesta crisi sanitària causada per la pandèmia del coronavirus i és necessari adoptar totes les mesures preventives necessàries per a no fer marxa enrere en el que hem aconseguit fins al moment, amb moltíssim esforç per part de tots i totes”.

El regidor il·licità fa una crida a la ciutadania ja que, al seu judici, la implicació de cada persona és vital per a evitar retrocessos. “Tots i totes, però especialment la gent més jove, han d’entendre i assumir la seua responsabilitat per a evitar la transmissió de la COVID-19”, ha dit González, qui ha afegit que “demane encaridament a la joventut que no menysvalore el virus i la seua capacitat de fer mal”. Segons el parer de González l’ús obligatori de la màscara està totalment justificat ja que “actua com a tallafocs en la transmissió del patogen”.

L’alcalde destaca que fins al moment el comportament dels il·licitans i de les il·licitanes ha sigut exemplar i ha de continuar sent-ho. “La nostra responsabilitat individual en l’ús de la màscara, en el distanciament social i en les mesures d’higiene és absolutament imprescindible per a previndre els rebrots. Això no ho pot fer ningú per nosaltres. El virus continua sent ací i la responsabilitat individual és la millor recepta per a combatre’l”, ha conclòs González.