L’alcalde sol·licita una reunió urgent al president de la Diputació “per a avançar de manera definitiva en el projecte del Palau de Congressos”

L’alcalde sol·licita una reunió urgent al president de la Diputació “per a avançar de manera definitiva en el projecte del Palau de Congressos”

Carlos González envia una carta a Carlos Mazón amb la intenció d’aconseguir un compromís concret sobre la ubicació de la infraestructura i elaborar un cronograma per a avançar en la seua materialització


González assegura que la decisió sobre la ubicació és facultat i responsabilitat exclusiva de l’Ajuntament il·licità i que no pot dependre de factors aliens


L’Ajuntament d’Elx ha fet un pas avant en l’exigència a la Diputació d’Alacant sobre el compromís adquirit per a construir un nou Palau de Congressos a Elx. L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha remés una carta al president de la Diputació, Carlos Mazón, en la qual li sol·licita una “reunió amb caràcter urgent” per a abordar el projecte del Palau de Congressos d’Elx.

González, després de felicitar Mazón per la seua elecció com a president provincial del Partit Popular i desitjar-li “el major encert en la responsabilitat” que assumeix amb el seu nou càrrec, li sol·licita formalment “una reunió en la qual puguem avançar ja de manera definitiva en la concreció del projecte del Palau de Congressos d’Elx, una infraestructura del màxim interés per a Elx i per al conjunt de la nostra província”. Segons González, d’aquesta reunió haurà d’eixir un compromís concret sobre la ubicació i un cronograma que permeta avançar en la materialització del projecte.

L’alcalde ha reiterat que “el Palau de Congressos no pot convertir-se en una arma llancívola amb finalitats polítiques”, i ha assegurat que “aquesta infraestructura servirà de compensació a Elx per la falta d’inversions de la Diputació durant dues dècades”. Segons González, “cal deixar de fer política partidista i començar a actuar amb altura de mires, lleialtat i respecte institucional, perquè estem parlant d’un projecte molt important per a la ciutat”.

L’alcalde insisteix que la ubicació ideal per a la construcció del Palau de Congressos continua sent el solar de Jayton, a Carrús, i afegeix que “la decisió sobre la ubicació és una facultat i responsabilitat del govern municipal, i no pot dependre de factors aliens”. González va assegurar que “l’Ajuntament ha fet una reflexió serena i profunda sobre la ubicació del nou Palau de Congressos”, i considera que “ha d’estar a Carrús, al costat de l’avinguda de Novelda”.

Carlos González qualifica el projecte del nou Palau de Congressos com una “infraestructura essencial per al desenvolupament turístic d’Elx i un factor estratègic de recuperació econòmica del municipi”.