La Regidoria de Festes convoca un concurs de fotografia per a il·lustrar el cartell anunciador de la Nit de l’Albà de 2021

La Regidoria de Festes convoca un concurs de fotografia per a il·lustrar el cartell anunciador de la Nit de l’Albà de 2021

Els participants podran presentar, del 7 al 24 d’agost, un nombre il·limitat d’imatges capturades per ells en les tres últimes edicions de la festivitat


La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx ha convocat un concurs de fotografia per a il·lustrar el cartell anunciador de la Nit de l’Albà 2021 amb l’objectiu de mantindre viu l’esperit de la tradició durant aquest estiu i amb la mirada posada en el pròxim exercici, en un 2020 amb les celebracions patronals suspeses a causa del coronavirus.

Per això ja s’està treballant per a l’elecció del cartell del 2021. En el certamen podran participar tots els il·licitans que disposen de fotografies de la Nit de l’Àlba preses per ells en les edicions dels últims tres anys. El primer premi consistirà en 300 euros i l’honor de ser cartell anunciador; el segon, en 200 euros; i el tercer, de 100 euros.

Els interessats a concórrer, tal com reflecteixen les bases, podran presentar un nombre il·limitat d’imatges, del 7 al 24 d’agost de 2020, en format físic que lliuraran presencialment en les dependències de la Regidoria. Igualment, amb la fotografia impresa també s’haurà d’enviar aquesta en arxiu JPG o PDF al correu fiestas@elche.es. Les instantànies hauran de ser, preferentment, en sentit vertical. I les grandàries no podran ser inferiors a 20×25 centímetres ni superiors a 30×40. Seran admeses obres amb retoc bàsic (llum, lluentor, contrast…), no així els fotomuntatges.

L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, ha convidat la ciutadania a concórrer en aquest “entranyable certamen” i així retre un “meravellós i xicotet homenatge” a la Nit de l’Albà. “És la nit més important i especial de les festes d’agost, motiu pel qual ja estem treballant i posant la nostra alegria en la Nit de l’Albà de 2021”.

Les bases ací-> https://bit.ly/3imncVV