L’Ajuntament destinarà 4.000 euros a l’Associació Parkinson d’Elx a través d’un conveni de col·laboració

L’Ajuntament destinarà 4.000 euros a l’Associació Parkinson d’Elx a través d’un conveni de col·laboració

La Regidoria de Drets Socials proposa en la Junta de Govern Local subscriure aquest acord per a desenvolupar el Programa Terapèutic d’Atenció Integral dirigit a persones afectades per la malaltia i als seus familiars


L’Ajuntament destinarà 4.000 euros a l’Associació Parkinson d’Elx. La Regidoria de Drets Socials ha proposat en la Junta de Govern un conveni de col·laboració entre el consistori i l’Associació per a desenvolupar el Programa Terapèutic d’Atenció Integral dirigit a persones afectades per la malaltia i als seus familiars.

L’objecte d’aquest, segons ha explicat el portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, és el de “millorar la qualitat de vida dels pacients, així com promoure accions per a atendre i ampliar els recursos i el nombre de persones ateses”.