Convocat per al divendres 20 el ple extraordinari sol·licitat pel PP per a debatre sobre infraestructures

Convocat per al divendres 20 el ple extraordinari sol·licitat pel PP per a debatre sobre infraestructures

La sessió se celebrarà de manera semipresencial i per via telemàtica per a complir amb les mesures de restricció davant la COVID


 

L’Alcalde d’Elx, Carlos González, ha fixat per a divendres que ve, 20 de novembre, a partir de les 13.00 hores, el ple extraordinari sol·licitat pel grup popular per a debatre sobre infraestructures.

Com és habitual en els últims plens, i a l’empara de les mesures restrictives vigents establides pel Govern d’Espanya i el Consell Valencià per a combatre la pandèmia, la sessió es realitzarà de manera semipresencial, amb l’única assistència in situ de l’alcalde, el secretari de l’Ajuntament, l’interventor i els portaveus de cadascun dels partits polítics. La resta de regidors participarà de manera telemàtica. La sessió serà retransmesa a través de la xarxa d’internet perquè puga ser visualitzada per la ciutadania.

Amb aquesta decisió, l’alcalde dona complida resposta dins del termini i en la forma escaient a la petició del grup popular, tal com recull el reglament de funcionament de la corporació municipal.