La programació dels Cinemes Odeon arranca amb totes les mesures higienicosanitàries i la projecció de la pel·lícula “Que suene la música”

La programació dels Cinemes Odeon arranca amb totes les mesures higienicosanitàries i la projecció de la pel·lícula “Que suene la música”

La regidora de Cultura, Marga Antón, destaca que els espectadors podran gaudir de novembre a gener d’una gran varietat de pel·lícules de coneguts directors tant americans com europeus


La programació dels cinemes Odeon arranca a Elx amb totes les mesures higienicosanitàries. Tal com ha assenyalat la regidora de Cultura i Joventut, Marga Antón, els espectadors podran gaudir de novembre a gener d’una gran projecció de les últimes pel·lícules de coneguts directors tant americans com europeus.

Per a inaugurar aquesta temporada es projectarà del 4 al 8 de novembre la pel·lícula britànica “Que suene la música”, una comèdia del director de “Full Monty” que té la música com a protagonista a través dels cors que les dones dels militars britànics van formar mentre aquests estaven en la guerra. Continuarà de l’11 al 15 de novembre amb “Aguas oscuras” de Todd Haynes, una pel·lícula de denúncia mediambiental. Del 18 al 22 de novembre es podrà visualitzar una de les millors pel·lícules espanyoles d’aquesta temporada, es tracta de “La boda de Rosa” d’Icíar Bollaín, mescla de comèdia i drama esplèndidament interpretada per Candela Peña, que encarna a una dona que decideix trencar amb la seua situació actual i emprendre una nova etapa en la seua vida.

A continuació, concretament del 25 al 29 de novembre el públic podrà gaudir de “El traidor”, del veterà director italià Marco Bellochio, guanyadora de 6 premis Donatello (els Goya del cinema italià), que conta la història de Tommaso Buscetta, membre de la màfia siciliana que va decidir col·laborar amb la justícia i trair als seus amics de la Cosa Nostra.

La regidora recorda que els horaris s’avancen per a adaptar-se a les noves circumstàncies de la pandèmia. Les sessions d’aquest cicle seran a les 17.00 i 20.30 hores

La regidora de Cultura ha destacat la projecció de “Rifkin’s Festival”, l’última pel·lícula de Woody Allen, que es podrà visualitzar del 16 al 20 de desembre i que aquesta vegada situa la seua història a Sant Sebastià en l’ambient del Festival de cinema d’aquella ciutat.

Antón ha incidit en què per a garantir la seguretat del públic des de la Regidoria s’han posat en pràctica una sèrie de normes com l’ús obligatori de la màscara i gel hidroalcohòlic, el desallotjament ordenat de la sala, aforament limitat i la presa de temperatura a l’accés, entre altres.

A més, la regidora ha recordat que els horaris s’avancen per a adaptar-se a les noves circumstàncies de la pandèmia. Les sessions d’aquest cicle seran a les 17.00 i 20.30 hores.

Antón ha continuat numerant les pel·lícules que es projectaran. Del 2 al 6 de desembre es continuarà amb “Falling”, un drama familiar que suposa el debut en la direcció de Viggo Mortensen i que va ser presentat recentment al Festival de Sant Sebastià.

Del 9 al 13 de desembre es projectarà “Las niñas”, òpera prima de Pilar Palomero, guanyadora del passat Festival de Màlaga i li seguirà “Dónde estas, Bernadette”, l’últim del director americà Richard Linklater (Boyhood, Antes del atardecer).

La programació conclourà del 30 al 3 de gener amb “La diosa fortuna”, pel·lícula italiana que mescla la comèdia i el drama i que gira entorn d’una parella homosexual en crisi que veu com un esdeveniment canviarà les seues vides.

D’altra banda, es reprén el Cicle de Cinema en Valencià, amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i es projectaran els dies 19 de novembre i 17 de desembre, les pel·lícules pendents per la pandèmia, “Els dies que vindran” i “La innocència”.