L’Ajuntament adjudica la il·luminació nadalenca per al centre històric

L’Ajuntament adjudica la il·luminació nadalenca per al centre històric

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, explica que aquest contracte se suma als d’il·luminació dels eixos comercials dels principals barris i pedanies del municipi


El portaveu de la Junta de Govern Local, Héctor Díez, ha anunciat que hui s’ha adjudicat el contracte d’il·luminació nadalenca del centre històric de la ciutat per 72.000 euros mitjançant un procediment obert simplificat al qual s’havien presentat tres empreses. Es tracta del contracte que inicialment va quedar desert i que se suma als contractes d’il·luminació dels eixos comercials dels principals barris i pedanies del municipi.

“En les últimes setmanes hem treballant intensament per a engalanar els nostres carrers i places per a les pròximes dates nadalenques perquè, d’alguna manera, això contribuïsca a dinamitzar el comerç local en eixos comercials, centre històric i pedanies”, ha indicat Díez, que ha afegit que “creiem que les llums nadalenques contribueixen a afavorir el dinamisme comercial”.

L’Equip de Govern considera que l’enllumenat contribueix a dinamitzar l’activitat comercial i a mantindre la il·lusió del Nadal

Al costat d’això, el regidor ha destacat que “a més, en una situació de pandèmia tan complicada com la que estem travessant, creiem cegament que les llums de Nadal compleixen també una funció social. I és que malgrat les dificultats que estem patint i que ja veurem com podem celebrar en família els dies assenyalats, aquestes llums ens han de marcar el camí que la vida segueix, que cal alçar l’ànim i que, per descomptat, eixirem d’aquesta”.

El termini d’execució és de dos mesos i l’objectiu de l’Equip de Govern és que tot l’enllumenat estiga col·locat per a la seua encesa en el pont de desembre.

De moment, la brigada municipal ja ha començat la instal·lació de les llums nadalenques que són propietat municipal.