L’Ajuntament i l’IVASS col·laboren per donar atenció provisional a les persones que acudien al centre de dia de Jubalcoi mentre s’adequa l’aulari infantil d’Els Garrofers per a un servei permanent

L’Ajuntament i l’IVASS col·laboren per donar atenció provisional a les persones que acudien al centre de dia de Jubalcoi mentre s’adequa l’aulari infantil d’Els Garrofers per a un servei permanent

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, afirma que el dimecres 20 de gener mantindrà una reunió de treball amb la directora general de l’IVASS, Noelia Martí; els tècnics; i els pares dels usuaris per explicar el projecte d’adequació del nou centre


 

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, mantindrà una reunió de treball amb la directora general de l’IVASS, Noelia Martí; i amb els pares del Centre Ocupacional de Jubalcoi, per explicar la situació actual del projecte d’adequació de l’aulari infantil Els Garrofers com a nova instal·lació que done servei a aquests usuaris.

La cita es va tancar fa una setmana i forma part de l’agenda de seguiment d’aquesta obra necessària i urgent. El projecte ha seguit amb celeritat tots els passos administratius necessaris per poder executar-lo i es troba ja en l’última fase per a completar el procediment de cessió del terreny i l’acceptació per part de la Direcció General de Patrimoni. L’IVASS té previst realitzar una inversió al voltant de 100.000 per a l’adaptació de l’edifici cedit des de l’Ajuntament.

Valera acusa el PP de convertir la política en un fangar i qualifica de “deplorable” la seua actitud en aquest assumpte

La reunió de demà servirà per ultimar els passos a seguir i perquè els familiars puguen comprovar de primera mà els plans i les obres que es realitzaran a aquest centre per adequar-lo a les necessitats específiques que requereixen els usuaris del centre ocupacional de Jubalcoi.

Com a ubicació provisional, mentre que s’ultima l’adequació d’Els Garrofers, l’Ajuntament va oferir, el mes passat de setembre, el centre social Francesc Cantó perquè l’IVASS poguera organitzar grups d’intervenció a aquest espai de manera temporal. D’aquesta manera, els usuaris del Centre de Jubalcoi compten des de setembre amb els serveis de l’IVASS al Francesc Cantó a l’espera de l’adequació d’Els Garrofers com a centre permanent. Fins i tot, s’ha coordinat amb la Policia Local perquè l’autobús que transporta els usuaris amb mobilitat reduïda, puga maniobrar tots els dies i possibilitar l’accés sense problema.

La reunió de treball de demà es va fixar fa una setmana i forma part de l’agenda de seguiment d’aquest projecte, que suposa una inversió d’uns 100.000€

 

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, assegura que s’estan complint tots els tràmits necessaris per habilitar el nou centre amb la major celeritat possible, i considera “innecessàries i deplorables” les crítiques del PP. Segons Valera, “de cap manera s’ha donat l’esquena als pares i aquest equip de govern ha estat, en tot moment, preocupat per la situació i realitzant totes les gestions necessàries per a l’adequació del centre”.

El regidor assegura que el PP pretén convertir la política en un fangar amb l’única intenció d’obtindre rèdit polític. Cal esmentar que el regidor no ha rebut ni una cridada, ni  un missatge per part del grup popular per preocupar-se per la situació dels usuaris del centre, així com de les seues famílies, des de l’inici de la pandèmia, que origine aquesta situació.