L’Ajuntament d’Elx sol·licita la seua inclusió en el “Pla més a prop 2020” de la Diputació provincial per a millorar instal·lacions i reactivar l’economia al municipi

L’Ajuntament d’Elx sol·licita la seua inclusió en el “Pla més a prop 2020” de la Diputació provincial per a millorar instal·lacions i reactivar l’economia al municipi

El programa aportarà 338.000 euros a la ciutat per a dur a terme, entre altres accions, la rehabilitació del carrer Sant Vicent, l’adquisició d’equips de música per a la Llotja o l’adaptació de centres socials a la nova legislació sociosanitària


L’Ajuntament d’Elx ha sol·licitat que se l’incloga en el “Pla més a prop 2020” de la Diputació d’Alacant. Un programa dotat de 27, 8 milions que es distribuiran entre els 141 municipis de la província d’Alacant amb el propòsit de donar suport al desenvolupament de projectes de renovació urbana, de millora d’instal·lacions i de reactivació de l’economia.

El portaveu municipal, Héctor Díez, ha detallat que Elx rebrà 338.000 euros per a quatre projectes concrets. S’invertiran 140.000 euros per a l’adquisició d’un local a la Marina amb la finalitat d’ampliar els serveis municipals que es presten a la pedania. També s’empraran 98.580 euros en la rehabilitació del carrer Sant Vicent amb millores d’accessibilitat a la via i la seua conversió en plataforma única. Altres 18.128 euros aniran dirigits a l’adquisició d’equips de so per a la Sala Cultural La Llotja i, finalment, es destinarà 86.300 euros en un projecte d’obres de millores en centres socials per a adaptar-los a la nova legislació sociosanitària.

Díez ha avançat que totes aquestes iniciatives hauran d’executar-se abans de finalitzar l’any per a ser justificades i rebre l’import econòmic.