Les ajudes Parèntesi 2 es podran sol·licitar a partir del 30 d’abril després de la publicació de les bases en el BOP

Les ajudes Parèntesi 2 es podran sol·licitar a partir del 30 d’abril després de la publicació de les bases en el BOP

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, explica que les sol·licituds hauran de presentar-se únicament a través de la seu electrònica fins al 20 de maig


A partir del 30 d’abril es poden sol·licitar les ajudes del Pla Parèntesi 2 després que el dia 29 hagen eixit publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) les bases d’aquestes.

Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, que ha aclarit que les sol·licituds s’hauran de presentar únicament a través de la seu electrònica, seu.elx.es, per un termini de 15 dies hàbils, és a dir, fins al 20 de maig.

“Les sol·licituds presentades s’aniran tramitant i resolent des del mateix dia de la recepció, igual que va ocórrer amb les ajudes de la primera fase”, ha indicat Molina, que ha aclarit que es pagaran totes les ajudes sol·licitades que reunisquen tots els requisits.

Cal recordar que aquestes ajudes estan dotades de 3,3 milions d’euros i els seus destinataris seran els autònoms i les petites empreses (menys de 10 treballadors) afectades per les restriccions de la pandèmia i que van quedar fora de la primera convocatòria d’aquestes ajudes Parèntesi.

Les ajudes Parèntesi 2 van dirigides a la majoria del comerç minorista o als fabricants de pirotècnia, entre altres. També s’han inclòs a entitats esportives sense ànim de lucre, de gestió d’instal·lacions esportives i clubs, i agències de publicitat. No podran presentar-se a aquesta convocatòria els beneficiaris de les ajudes Parèntesi.

Es tracta d’ajudes de 1.200 euros per empresa o autònom i de 100 euros addicionals per treballador (que formara part de l’empresa a data del 31 de desembre de 2020).