Carlos González: “La remodelació de les instal·lacions del CEU-Cardenal Herrera influeixen en la modernització del centre històric i comercial d’Elx”

Carlos González: “La remodelació de les instal·lacions del CEU-Cardenal Herrera influeixen en la modernització del centre històric i comercial d’Elx”

L’alcalde d’Elx i les regidores d’Educació, María José Martínez, i de Joventut, Marga Antón, visiten les dependències recentment reformades de la universitat en la seu de Carmelites, juntament amb el director del centre educatiu, Paco Sánchez


“La remodelació de les instal·lacions del CEU-Cardenal Herrera influeixen en la modernització del centre històric i comercial d’Elx”. Així ho ha destacat aquest matí l’alcalde, Carlos González, acompanyat de les regidores d’Educació, María José Martínez, i de Joventut, Marga Antón, en la seua visita a les dependències de la universitat que han sigut recentment remodelades en la seu històrica de Carmelites, al centre d’Elx. A aquesta trobada també ha acudit el director de la universitat, Paco Sánchez; el patró de la Fundació Sant Pau CEU, Manuel Marco; el vicerector CEU Elx, Enrique Centeno, així com el secretari acadèmic i vicedegans.

La reforma integral de l’edifici abasta des del soterrani, en el qual es trobava l’antiga aula magna, fins a la cinquena planta, que passa per un pati interior que compta amb un nou ascensor i està adornat d’un espectacular jardí vertical amb una superfície que supera els cent metres quadrats.

El regidor il·licità felicita la comunitat educativa “pel seu gran esforç inversor de 2 milions d’euros que ha permés transformar i digitalitzar la facultat i que redundarà en la qualitat d’ensenyament que s’imparteix en la facultat”

El regidor il·licità ha felicitat la comunitat educativa “pel seu gran esforç inversor de 2 milions d’euros que ha permés modernitzar, transformar i digitalitzar la facultat i que redundarà en la qualitat d’ensenyament que s’imparteix en el CEU”. En aquest sentit, González ha recordat que “aquestes instal·lacions, situades al centre històric, formen part del patrimoni col·lectiu de la ciutat” i ha destacat la gran aposta de la universitat per un model de campus urbà. “Un procés d’adaptació al segle XXI que potencia la interrelació entre la universitat i la ciutat”, ha declarat l’alcalde. A més, ha expressat la seua satisfacció amb el resultat que incidirà d’una forma molt positiva en la impartició de les classes, així com en la millora de la imatge del centre històric del municipi.

A més, una altra de les novetats és que s’ha posat en marxa la doble presencialitat en 19 aules del centre, que permeten tindre a una part d’estudiants a l’aula i altres a l’altre costat de la pantalla, així com seguir les classes en línia, una aula del tipus «Legal Tech» amb pantalles en tot el seu perímetre, una aula «Steam», dedicada a belles arts, i una aula «Vídeo lab», orientada a poder gravar classes amb mitjans àudio visuals, zones d’estudi polivalents.

Per la seua part, el director de la universitat ha assenyalat que “després de la compra de l’edifici fa 27 anys, l’hem deixat com ens haguera agradat que haguera estat sempre” i ha destacat que la inversió en aquest espai tant d’aules com de zones comunes ens permet respondre als nous reptes docents i les necessitats de l’alumnat d’Elx”.