La Junta adjudica la redacció dels projectes dels col·legis Verge de la Llum, Núm. 37 i el gimnàs del López Orozco

La Junta adjudica la redacció dels projectes dels col·legis Verge de la Llum, Núm. 37 i el gimnàs del López Orozco

El Programa Edificant avança amb aquestes tres importants obres educatives


La Junta de Govern Local ha dut a terme l’adjudicació definitiva de la redacció de tres importants projectes del Pla Edificant. Es tracta de la redacció del projecte del nou col·legi d’Educació Especial Verge de la Llum; la redacció del projecte per a la construcció del col·legi Núm. 37 i, en tercer lloc, s’adjudica definitivament la redacció del projecte per a la construcció del gimnàs del col·legi Julio María López Orozco.

L’Equip de Govern aprova la creació d’una partida de 76.000 euros per a procedir a encarregar el projecte d’ampliació del col·legi Rodolfo Tomás i Samper de l’Altet

Hui hem fet un nou pas dins d’aquest ambiciós pla de dignificació de les infraestructures educatives a Elx, que haja permés l’ampliació de centres com La Vallverda, La Gàl·lia, Els Garrofers o l’IES Montserrat Roig, i permetrà que en 2022 continuen les obres en marxa”, ha indicat Díez.

D’altra banda, la Junta de Govern ha aprovat la generació d’una partida de 76.000 euros per a procedir a encarregar el projecte d’ampliació del col·legi Rodolfo Tomás i Samper de l’Altet. “El Govern Municipal, a través del Ple, va incloure l’ampliació d’aquest col·legi dins del Pla Edificant i hui fem el següent pas. Una vegada assumides les competències per part d’aquest Ajuntament, hui es dota de la partida pressupostària perquè es puguen redactar els plecs i traure a concurs la redacció d’aquest projecte que permetrà ampliar el col·legi de l’Altet, dignificar-lo i donar resposta a l’increment d’alumnes que s’ha produït a pedanies com l’Altet, els Arenals del Sol o els Balssars.