L’Ajuntament col·labora amb ‘Jovesólides’ en el muntatge d’una exposició per a sensibilitzar sobre el canvi climàtic

L’Ajuntament col·labora amb ‘Jovesólides’ en el muntatge d’una exposició per a sensibilitzar sobre el canvi climàtic

Mariola Galiana ha inaugurat aquest matí l’exposició a l’IES Tirant lo Blanc que es podrà visitar aquesta setmana sota petició al centre


L’Ajuntament ha col·laborat amb l’associació ‘Jovesólides’ en el muntatge de l’exposició ‘La finestreta indiscreta’ per a sensibilitzar sobre l’acció del canvi climàtic. La regidora de Cooperació al Desenvolupament, Mariola Galiana, ha inaugurat l’exposició aquest matí a l’IES Tirant lo Blanc a Elx.

Galiana ha destacat que “en 2040 podem ser nosaltres els que emigrem i busquem refugi a altres llocs per l’acció del canvi climàtic”. L’exposició es podrà visitar al llarg d’aquesta setmana sota petició al centre en el número de telèfon 966 912 255.

La regidora de Cooperació al Desenvolupament, destaca que “en 2040 podem ser nosaltres els que emigrem i busquem refugi a altres llocs per l’acció del canvi climàtic”

L’exposició ‘La finestreta indiscreta’ està organitzada per l’associació ‘Jovesólides’ que ha treballat diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A més, han participat cinc ajuntaments de la Comunitat Valenciana on cada municipi s’ha centrat en un ODS diferent. En cada ciutat s’ha realitzat un experiment social per a observar en quin punt es troba la societat i cap a on es dirigeix.

En el cas d’Elx, s’ha treballat l’ODS 13, sobre l’acció pel clima i la regidora de l’àrea ha explicat que ”l’objectiu final d’aquesta exposició és sensibilitzar i implicar tota la ciutadania per a fer-li veure que tots podem aportar alguna cosa per a intentar revertir el canvi climàtic”.