Carlos González: “Heu fet història en l’esport il·licità, la ciutat està molt orgullosa de vosaltres”

Carlos González: “Heu fet història en l’esport il·licità, la ciutat està molt orgullosa de vosaltres”

L’alcalde elogia la gesta de les ‘Guerreres’ del CBM Elx en la recepció que ha tingut lloc a l’Ajuntament després de la seua conquesta de la Copa de la Reina d’handbol


El Saló de Plens ha acollit aquesta vesprada el merescut homenatge a les ‘Guerreres’ il·licitanes, les xiques del CBM Elx Visitelche, flamants campiones de la Copa de la Reina.

Un acte en el qual l’alcalde, Carlos González, ha posat en valor l’importantíssim assoliment esportiu aconseguit aquest cap de setmana en véncer en la final de la Copa a l’Aula Valladolid.

“Estem molt contents que hui estigueu ací celebrant aquest gran èxit. La ciutat, al cap d’un any tan difícil i tan dur per la pandèmia, necessitava una alegria col·lectiva com la que ens heu donat”, ha dit l’alcalde, que ha nomenat a cadascuna de les jugadores de la plantilla, els ha agraït l’esforç realitzat per a aconseguir aquesta gesta.

A l’acte han assistit, a més de la plantilla, del cos tècnic i de la directiva del CBM Elx; el regidor d’Esports, Vicente Alberola; el de Turisme, Carles Molina; el regidor Felip Sànchez; la presidenta de la Fundació de l’Esport i exjugadora del club, Raquel Rosique; i el coordinador d’Esports d’Elx i exentrenador del club, José Francisco Aldeguer.

Moments abans d’iniciar-se l’acte, l’alcalde ha rebut en el seu despatx les capitanes de l’equip, Ana Isabel Martínez i María Flores, a les que el president de la Generalitat, Ximo Puig, les ha felicitat pel seu èxit esportiu a través d’una videotrucada.

L’alcalde ha assegurat en el seu discurs que “aquest cap de setmana ens heu fet sentir profundament orgullosos i la ciutat està immensament contenta d’aquest assoliment esportiu. Gràcies a vosaltres i gràcies al club. No sou conscients com és d’important aquesta copa per a l’esport, la imatge i l’ego d’una ciutat”.

Carlos González ha continuat assegurant que “heu fet història en l’esport il·licità, perquè campiones de la Copa de la Reina en aquesta ciutat no hi ha hagut en cap moment. Heu aconseguit una fita en la vostra trajectòria esportiva, en el club i en l’esport il·licità. Ja sou història i encara us queda molt recorregut per davant perquè sou joveníssimes”.

L’alcalde ha posat en valor la conquesta de la Copa de la Reina per part de les il·licitanes, malgrat ser un dels clubs més modestos de la categoria quant a pressupost.

Finalment, ha destacat que “per a molts xics i xiques joves sou un referent en l’esport i en tot el que comporta això”.

Per la seua part, Vicente Alberola ha volgut agrair en nom de tot l’esport il·licità aquesta gesta. “Heu de ser conscients que en molt poques ocasions un equip de la nostra ciutat ha aconseguit un títol nacional, heu entrat en l’Olimp de les deesses de l’esport”.

Mentrestant, el president del club, Juanjo Ávila, ha agraït el suport que l’Ajuntament està prestant al club, “sobretot en un any tan complicat a causa de la pandèmia i el que ha comportat quant a cancel·lació de vols, test…”.

La capitana, Ana Martínez, ha declarat que “representem un club que porta més de 60 anys treballant per l’esport a la nostra ciutat. Nosaltres som només la punta de l’iceberg, darrere de nosaltres hi ha molts pares i mares, molts xiquets i xiquetes, molts directius, presidents i jugadores que han passat i aquest triomf també és vostre”.

Finalment, l’entrenador Joaquín Rocamora ha agraït el gran tracte que ha rebut a Elx. “Encara que som un club modest, amb un pressupost de fins a dos i quatre vegades menys que la majoria, per a mi és suficient per l’esforç i la dedicació de tots. No necessitem més, però sí que mantingueu aquest suport que ens doneu perquè és realment important”.