La Policia Local desallotja més de 40 persones que celebraven una festa il·legal en un camp d’Altabix

La Policia Local desallotja més de 40 persones que celebraven una festa il·legal en un camp d’Altabix

Els convidats de l’esdeveniment es trobaven sense màscares i estaven consumint beguda i menjar a l’interior de la propietat


La Policia Local va desallotjar, el dissabte 1 de maig, més de 40 persones en un camp d’Altabix on celebraven una festa d’aniversari que incomplia les mesures sanitàries davant la Covid. La Sala d’Operacions (092) va rebre l’alerta sobre aquest esdeveniment no autoritzat a les 20.50 hores.

En arribar, les dotacions van trobar prop de mig centenar de persones a l’interior de la propietat entre adults i menors, sense màscares que estaven consumint beguda i menjar. La responsable de l’organització de l’esdeveniment va indicar que es tractava d’una reunió amb finalitats benèfiques.

La implicada va ser informada de la prohibició expressa de realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment amb motiu de les mesures davant la Covid-19. Seguidament, els agents van cursar denúncia per incompliment de les mesures sanitàries i els van obligar a cessar l’activitat.