L’Ajuntament cedeix les instal·lacions del poliesportiu el Toscar a l’IES Joanot Martorell per a dos musicals amb finalitat benèfica

L’Ajuntament cedeix les instal·lacions del poliesportiu el Toscar a l’IES Joanot Martorell per a dos musicals amb finalitat benèfica

L’actuació “Alguien a quien amar”, tribut a Queen, es durà a terme el dia 25 de juny a la nit mentre que “Dream Factory Musical” tindrà lloc el 26 de juny i les entrades es poden adquirir en la pàgina web www.festentradas.com


L’Ajuntament d’Elx ha cedit les instal·lacions del poliesportiu del Toscar a l’IES Joanot Martorell per a exposar dos musicals amb finalitat benèfica que es duran a terme els dies 25 i 26 de juny a la nit amb la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Save The Children.

La primera de les actuacions tindrà lloc el divendres sota el títol “Alguien a quiee amar”, tribut a Queen, mentre que la segona es desenvoluparà l’endemà sota el nom “Dream Factory Musical” i les entrades es podran adquirir per un preu de cinc euros a través de la pàgina web www.festentradas.com.

La regidora d’Educació, María José Martínez, que convida la ciutadania a participar, enalteix el projecte d’innovació educatiu en el qual participen un total de 60 alumnes, així com l’esforç realitzat pel professorat

Tots dos musicals, que estan representats per un total de 60 alumnes del centre educatiu, parteixen d’un projecte interdisciplinari coordinat pel departament d’Educació Física, que ha comptat amb la participació dels departaments de Plàstica, Anglés, Tecnologia i el Programa de Formació Professional d’Educació Especial de Fusteria.

La regidora d’Educació, María José Martínez, que ha convidat la ciutadania a participar en aquesta cita solidària, ha enaltit aquesta iniciativa que forma part dels projectes d’innovació educatius seleccionats per la Generalitat Valenciana i ha reconegut l’esforç realitzat pel professorat per a desenvolupar l’acció.

L’edil de Cooperació al Desenvolupament, Mariola Galiana, destaca que “la recaptació anirà destinada a Save The Children amb la finalitat de salvar vides i garantir els drets de milers de xiquetes i xiquets, així com ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial”

Per part seua, l’edil de Cooperació al Desenvolupament, Mariola Galiana, destaca que “la recaptació anirà destinada a Save The Children amb la finalitat de salvar vides i garantir els drets de milers de xiquetes i xiquets, així com ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial”.

Per la seua part, el vicedirector de l’institut, Ángel Torres, ha assenyalat que malgrat les dificultats de la pandèmia s’ha posat en marxa aquesta iniciativa que des de fa set anys forma part del Joanot Martorell. “Suposa una motivació extraordinària en el nostre alumnat, i al mateix temps són un referent per a altres centres educatius”, ha indicat Torres, que ha elogiat l’excel·lent labor del professor d’Educació Física, Eugenio Bonete, impulsor de l’activitat.

Així mateix, el vicedirector ha subratllat “el gran esforç que s’ha realitzat per a realitzar aquests dos musicals amb el disseny del decorat i l’assaig de les coreografies”.