L’Ajuntament felicita els centres Sixto Marco, Severo Ochoa i Tirant lo Blanc, que passen a formar part de la xarxa d’instituts d’excel·lència de la FP

L’Ajuntament felicita els centres Sixto Marco, Severo Ochoa i Tirant lo Blanc, que passen a formar part de la xarxa d’instituts d’excel·lència de la FP

La regidora d’Educació, María José Martínez, assenyala que “aquesta és una mostra més de la importància que té la Formació Professional en el nostre municipi” i agraeix l’esforç dels equips docents


La regidora d’Educació, María José Martínez, ha felicitat, en nom de l’Ajuntament, als centres educatius il·licitans IES Sixto Marco, IES Severo Ochoa i IES Tirant lo Blanc, que passen a formar part de la xarxa d’instituts d’excel·lència de Formació Professional de la Comunitat Valenciana.

“La resolució del 24 de maig de 2021 de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional de la Comunitat Valenciana així els acredita i, a partir d’ara, formen part d’aquesta xarxa de centres d’excel·lència, en què es treballarà en col·laboració amb tots els membres d’aquesta xarxa, amb els diferents centres educatius que imparteixen FP per a dinamitzar i concretar un projecte comú, per a programar i executar accions de caràcter innovador, experimental i formatiu en matèria de Formació Professional”, ha assenyalat la regidora.

Per a Martínez, “aquesta és una mostra més de la importància que té la Formació Professional en el nostre municipi. És la prova de la gran faena que es fa des dels centres educatius”.

“Volem traslladar l’enhorabona i el nostre agraïment per la labor de tots els equips docents i de totes les comunitats educatives que treballen en els nostres centres, perquè poc a poc estem aconseguint que Elx continue sent referent en educació, educació de qualitat, educació i innovació i continuem cap avant apostant per la FP”.