L’Escorxador alberga l’edició 2021 del Festival Diversa amb un pregó reivindicatiu a favor dels drets del col·lectiu LGTBI+

L’Escorxador alberga l’edició 2021 del Festival Diversa amb un pregó reivindicatiu a favor dels drets del col·lectiu LGTBI+

L’alcalde, Carlos González, el regidor d’Igualtat, Mariano Valera, i la regidora de Cultura, Marga Antón, assisteixen a l’esdeveniment que va comptar amb un concert a l’aire lliure a càrrec de Javiera Mena


El Centre Cultural L’Escorxador va tornar a acollir anit el Festival Diversa, després d’un any de pandèmia, amb un pregó reivindicatiu a favor dels drets del col·lectiu LGTBI+.

L’alcalde, Carlos González, acompanyat del regidor d’Igualtat, Mariano Valera, i la regidora de Cultura, Marga Antón, va assistir a l’esdeveniment que va comptar amb un concert a l’aire lliure. Va ser a càrrec de Javiera Mena i davant la presència de més de 200 persones, amb restricció d’aforaments i totes les mesures sanitàries autoritzades.

El responsable de l’Equip de Govern destaca que “Diversa significa coses tan importants com igualtat, llibertat, diversitat i pluralitat”

El responsable de l’Equip de Govern va destacar, després de la lectura del pregó d’obertura, que “Diversa significa coses tan importants com igualtat, llibertat, diversitat i pluralitat”. Així mateix, va mostrar la seua satisfacció que aquesta iniciativa es consolide en el municipi i va incidir en “la importància que els valors que es transmeten a través d’aquesta activitat s’afermen en la societat il·licitana perquè junts construïm una ciutat oberta, tolerant i moderna, en la qual tots i totes tinguem cabuda”.

González va donar les gràcies a l’equip de treball que ha fet possible el festival i les nombroses activitats complementàries que s’han organitzat.