L’Ajuntament instal·la 36 nous punts d’aparcabicis per al foment de la mobilitat sostenible i l’ús de la bicicleta

L’Ajuntament instal·la 36 nous punts d’aparcabicis per al foment de la mobilitat sostenible i l’ús de la bicicleta

La regidora de l’àrea, Esther Díez, destaca que aquests elements amb capacitat per a almenys quatre bicicletes cadascun, se sumen als 100 ja existents i es distribuiran en els diferents barris i pedanies de la ciutat


L’Ajuntament d’Elx ha instal·lat 36 nous punts d’aparcabicis per al foment de la mobilitat sostenible i l’ús de la bicicleta. La regidora de l’àrea, Esther Díez, ha destacat que aquests elements amb capacitat per a almenys quatre bicicletes cadascun, se sumen als 100 ja existents i es distribuiran en els diferents barris i pedanies de la ciutat.

“Dins de l’estratègia de foment de la mobilitat ciclista a Elx, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible hem instal·lat 36 nous punts d’aparcabicis, que tenen una capacitat per a més de 200 bicicletes”, ha indicat Díez, que ha afegit que “aquests se sumen als 100 punts que existien ja anteriorment”.

Díez ha indicat que per a trobar la ubicació d’aquests punts es pot consultar la pàgina web de Bicielx, on a més de les estacions de servei, també es poden localitzar punts per a aparcar bicicletes particulars i els carrils bici de la ciutat.

“Es tracta d’impulsar la mobilitat alternativa a Elx per a aconseguir així una millor qualitat de l’aire i, per tant, una millor qualitat de vida per als nostres veïns i veïnes”, ha assegurat la regidora.