José Gacel guanya el concurs de grafiti convocat per la Federació Gestora de Festejos Populars en commemoració a la Gran Xaranga il·licitana

José Gacel guanya el concurs de grafiti convocat per la Federació Gestora de Festejos Populars en commemoració a la Gran Xaranga il·licitana

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx i té com a objectiu mantindre viu l’esperit fester, així com acostar l’art urbà al món festiu


José Gacel ha sigut el guanyador del concurs de grafiti convocat per la Federació Gestora de Festejos Populars en commemoració a la Gran Xaranga, un dels dies més esperats per la població il·licitana que, per segon any consecutiu, no se celebrarà a causa de la pandèmia. Aquesta activitat està emmarcada dins de la programació que ha organitzat la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx per a mantindre viu l’esperit fester.

El guanyador ha rebut un premi dotat de 700 euros i tindrà la possibilitat de pintar un grafiti al Centre Comercial L’Aljub. El concurs ha comptat amb un total de sis participants i el jurat ha estat compost per Lucía González, directora de màrqueting de l’Aljub; Vicente Javier Poveda, de Grupo Antón Comunicación; i Abel Sandoval, delegat de premsa de la gestora.

L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, felicita l’autor de l’obra per plasmar trets característics d’aquesta celebració mentre que el president de la gestora, Fernando Jaén, assenyala que els murals es podran visitar a la plaça del Congrés Eucarístic fins al pròxim 16 d’agost

L’edil de Festes, Mariola Galiana, ha felicitat el premiat per plasmar els trets més característics d’aquesta celebració amb la incorporació d’elements identificatius de la ciutat com la cúpula de la basílica de Santa María o el Palmerar. Segons ha explicat Galiana la intenció d’aquest concurs era acostar l’art urbà a la festa, així com rememorar aquest dia tan significatiu.

Per part seua, el president de la gestora ha agraït la col·laboració del consistori i ha assenyalat que els murals estaran exposats a la plaça del Congrés Eucarístic fins al pròxim 16 d’agost.