La Regidoria d’Esports, en col·laboració amb la d’Educació, ultimen un projecte per a donar un nou impuls a l’esport escolar

La Regidoria d’Esports, en col·laboració amb la d’Educació, ultimen un projecte per a donar un nou impuls a l’esport escolar

La setmana vinent tindrà lloc una reunió amb els clubs esportius per a explicar-los aquesta nova proposta que ja s’ha plantejat als directors dels centres escolars


L’esport escolar torna després de quasi dos anys sense disputar-se a causa de la pandèmia de la Covid-19. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Elx i la d’Educació estan treballant de manera conjunta per a potenciar les escoles i els jocs municipals en els quals participen prop de 5.000 escolars en diferents categories i disciplines esportives.

Tal com ha confirmat l’edil d’Esports, Vicente Alberola, “en els pròxims dies tindrà lloc una reunió entre les regidories d’Esports i Educació amb els presidents dels clubs esportius de la ciutat amb l’objectiu de fer-los partícips d’un nou projecte d’esport escolar”.

Alberola ha indicat que ja ha tingut lloc una reunió amb els directors dels centres educatius per a explicar-los el nou projecte i sol·licitar-los la seua implicació en aquest.

El regidor ha assenyalat que, després de solucionar els últims detalls, es presentarà aquest nou projecte d’esport escolar que porta aparellat escoles esportives i jocs escolars.

“Aquest Equip de Govern manté una aposta ferma per l’esport escolar. Creiem que és una de les bases fonamentals en el desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes i des de l’Ajuntament estem treballant en un projecte que pretén donar un nou impuls a la pràctica esportiva entre els i les escolars”, ha destacat l’edil.

Mentrestant, la regidora d’Educació, María José Martínez, ha recordat que Elx sempre ha sigut un referent en l’esport en edat escolar i la prova d’això és que el municipi compta amb les millors planteres del país en esports com l’handbol o el voleibol.