Educació instal·la un ascensor al CEIP Blasco Ibáñez per a millorar l’accessibilitat del centre

Educació instal·la un ascensor al CEIP Blasco Ibáñez per a millorar l’accessibilitat del centre

L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, juntament amb el cap de servei d’Infraestructures Educatives Territorial, Pablo Soriano, visiten el col·legi públic per a comprovar el funcionament de l’elevador


L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, juntament amb el cap de servei d’Infraestructures Educatives Territorial, Pablo Soriano, han visitat aquest matí el col·legi públic Blasco Ibáñez, on la Conselleria d’Educació acaba d’instal·lar un ascensor per un import de 47.000 euros amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat del centre.

El regidor il·licità ha mostrat la seua satisfacció amb aquesta iniciativa que elimina les barreres arquitectòniques per a discapacitats i persones amb mobilitat reduïda i que mostra el compromís de la Generalitat amb els membres de la comunitat educativa del col·legi.

L’actuació s’ha dut a terme a l’estiu amb la voluntat d’interferir el menys possible en l’activitat de les classes que començaran demà. L’ascensor té capacitat per a 6 persones i a partir d’ara el servei de manteniment estarà a càrrec de l’Ajuntament d’Elx.

L’actuació, que ha comptat amb una inversió de 47.000 euros, s’ha dut a terme a l’estiu amb la voluntat d’interferir el menys possible en l’activitat de les classes

Durant la visita, el responsable de l’empresa Orona, encarregada del servei, ha fet un repàs sobre algunes de les característiques de l’ascensor. A més, s’ha fet un recorregut per les instal·lacions del centre i s’ha procedit a la signatura de les actes.

Per part seua, la directora del centre ha mostrat el seu agraïment per la constant col·laboració i disposició que l’Ajuntament i la Conselleria mantenen amb el centre educatiu per a consensuar les infraestructures en les millors condicions possibles.