La regidora de Joventut felicita els il·licitans guardonats en els premis ‘Top Creation 2020’

La regidora de Joventut felicita els il·licitans guardonats en els premis ‘Top Creation 2020’

La companyia ‘Las Monstruas’ gana el premi a la Iniciativa Empresarial, ‘El Alquimista’ al millor treball musical en grup i ‘Dame un abrazo y te diré quién eres’ va ser el millor relat breu


El 10 de setembre al Museu Arqueològic Provincial d’Alacant, va tindre lloc la Gala de Lliurament de Premis dels 18é premis ‘Top Creation’ de l’edició 2020, on més de 150 persones es van donar cita per a aquesta esperada gala que l’any passat no es va poder celebrar amb motiu de la pandèmia.

A l’acte va assistir la regidora de Joventut d’Elx, Marga Antón, que va acompanyar els finalistes il·licitans en les diferents categories:

Iniciativa empresarial: Companyia Las Monstruas.

Treball Musical en Grup: El Alquimista.

Relat breu: ‘Dame un abrazo y te diré quién eres’.

La regidora de l’àrea s’ha mostrat molt satisfeta i ha posat en valor la gran faena que es realitza per part del col·lectiu juvenil d’Elx: “És de gran importància que els joves es mostren interessats en totes aquestes categories tan rellevants i importants per a la societat i és tot un assoliment aconseguir arribar a la final, estic molt orgullosa i vull felicitar-los en nom de tota la ciutat d’Elx”. També ha afegit que: “anime tots els joves a participar en les pròximes edicions i a continuar esforçant-se en cada àmbit per a aconseguir tot el que es proposen”.

Antón ha recordat que des de la Regidoria de Joventut es duen a terme cursos i tallers, per a formar-los en les diferents àrees i va fer una crida perquè comptaren amb tots els recursos que des de la Regidoria s’ofereixen.

Els premis ‘Top Creation’ dotats en total amb 18.000€ tenen com a objectiu premiar la creativitat i el talent dels joves de tota la província d’Alacant, dividits en diferents categories com ara: iniciativa empresarial, iniciativa coeducativa, treball musical, relat breu i fotografia.