L’alcalde considera que els bons resultats a la Fira de Milà auguren una campanya per a la recuperació del calçat il·licità

L’alcalde considera que els bons resultats a la Fira de Milà auguren una campanya per a la recuperació del calçat il·licità

Carlos González afirma que el sector sabater a Elx té “un futur esperançador”


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, fa un balanç positiu de la presència de les marques il·licitanes a la Fira de Milà que aquest dimarts conclou després de tres dies en què la tornada a la presencialitat ha suposat un estímul per als empresaris després d’un any complicat.

González, juntament amb l’edil de Promoció Econòmica, Carles Molina, ha visitat la totalitat dels estands de les marques il·licitanes presents en aquesta edició de MICAM Milà.

“Sens dubte, la Fira de Milà és una de les més importants per al sector del calçat. A aquesta edició han acudit més de vint expositors il·licitans, una part essencial dins de delegació espanyola i les sensacions que ens traslladen els empresaris il·licitans són positives”, ha assegurat l’alcalde.

Tal com ha explicat González, “aquesta fira representa un punt d’inflexió, deixar arrere la crisi econòmica derivada de la situació sanitària generada per la COVID-19 i suposa iniciar la remuntada del sector del calçat”.

L’esdeveniment a la ciutat italiana és una cita clau a la qual acudeixen més de vint empreses del municipi

 

A juí de l’alcalde, “hi ha bones expectatives després d’una fira que, malgrat que s’ha reduït en dies, ha sigut un certamen molt intens amb molts visitants i en el qual s’han tancat infinitat d’operacions. Així ens ho han traslladats els expositors il·licitans amb els quals hem tingut l’oportunitat de conversar”.

Segons l’alcalde, estem davant un futur esperançador per a un sector que és fonamental per a la nostra ciutat, un sector que és exportador i que genera riquesa i ocupació al nostre municipi”.