L’alcalde d’Elx i el regidor d’Esports reben el medallista olímpic il·licità Óscar Gil

L’alcalde d’Elx i el regidor d’Esports reben el medallista olímpic il·licità Óscar Gil

El futbolista va aconseguir la medalla de plata amb la selecció espanyola de futbol en les recents olimpíades de Tòquio


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut aquest matí a l’Ajuntament el medallista olímpic il·licità Óscar Gil, que va aconseguir la medalla de plata a Tòquio amb la selecció espanyola de futbol.

L’esportista, que actualment juga al RCD Espanyol, va acudir acompanyat de la seua parella, María Albentosa, i, com ha recordat l’alcalde, rebrà la Medalla d’Or del Bimil·lenari durant l’acte institucional que tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

“En general, l’esport il·licità viu un moment dolç, possiblement un dels moments de la història en els quals més esportistes estan tenint importants èxits a nivell nacional i internacional i, sens dubte, Óscar Gil, és el millor exemple”, ha assenyalat l’alcalde durant la recepció.

“Óscar ha representat la nostra ciutat en les olimpíades de Tòquio amb molta dignitat i, a més, hem tingut la fortuna que ha portat una medalla de plata a la ciutat. Ens sentim profundament orgullosos de tots els esportistes il·licitans; en particular dels que han estat al Japó i molt especialment d’Óscar Gil per eixe indubtable èxit que suposa ser medallista, un privilegi que molt pocs il·licitans han tingut”, ha manifestat González.

L’alcalde ha recordat que “a conseqüència d’això, la ciutat li farà un reconeixement amb el lliurament de la Medalla d’Or del Bimil·lenari en un acte institucional que farem en les pròximes dates”. En el mateix acte, el taekwondista, també olímpic, Raúl Martínez, rebrà la Medalla de Plata.

En aquest sentit, Óscar Gil ha assenyalat que “és un orgull poder rebre aquest premi. Representar a la ciutat i haver pogut aconseguir una medalla és increïble i poder ser referència per a tots els esportistes d’ací és tot un orgull”.

Sobre els problemes de la selecció espanyola en el procés de classificació per al pròxim mundial, el futbolista il·licità ha assenyalat que “amb treball i sacrifici tot arribarà, la derrota és una cosa que passa i confie en l’equip perquè hi ha gent molt gran”.

Quant a l’inici de la Lliga, el defensa del RCD Espanyol ha destacat que és el seu primer any en Primera Divisió i confia a aconseguir victòries “perquè l’equip està molt bé”. I respecte a l’Elx CF, ha indicat que “el tinc al cor, és la meua ciutat i el veig bastant bé. Espere que tant l’Elx com nosaltres puguem salvar-nos i mantindre’ns en la primera categoria”.

Óscar Gil ha ensenyat la medalla de plata a l’alcalde i al regidor, i Carlos González li ha obsequiat amb un bust policromat de la Dama d’Elx.